Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletek



High-Vis bermuda 1539-1811-5300

High-Vis bermuda 1539-1811-5300
  • High-Vis bermuda 1539-1811-5300
31 158 Ft + ÁFA = 39 570 Ft
szín:

High-Vis bermuda 1539-1811-5300

 

65% poliészter, 35% pamut, twill, víztaszító felület, 240g / m²

Ezek a nadrágok a különböző iparágakban dolgozó szakemberek igényeit elégítik ki, funkcionalitást és tartósságot biztosítva. A különféle jellemzők és a magas minőségű anyagok révén ezek a nadrágok nélkülözhetetlenek mindazoknak, akik megbízható munkaruhát keresnek.

Két ferde szerszámtartó zsebbel rendelkezik, amelyek könnyedén beilleszthetők az első zsebekbe, így gyors és kényelmes hozzáférést biztosítanak az eszközeidhez. Emellett van egy különálló kalapács tartó is, amely lehetővé teszi a kalapács biztonságos tárolását mindig kéznél.

A nadrágokban két vonalzó zseb is található, az egyik extra szerszámtartó zsebbel, míg a másik tolltartóval és késtartóval van felszerelve. Továbbá, két hátsó zseb is helyet kapott, amelyek extra tárolóhelyet biztosítanak személyes tárgyak vagy kisebb eszközök számára. Az erős fém cipzár pedig megvédi a holmijaidat.

Kényelem és illeszkedés szempontjából kialakították, tágított övbújtatókkal, amelyek lehetővé teszik a biztonságos öv rögzítését. Ezenkívül külön zseb található a telefonod számára, biztosítva annak könnyű elérhetőségét és védelmét a munkanap során.

Ezen nadrágok kiemelkedő jellemzője a kopásálló Cordura anyagból készült térdvédő zsebek. Ezek a zsebek kifejezetten a térdvédők behelyezésére szolgálnak, extra védelmet és kényelmet nyújtva olyan feladatok során, amelyek térdelést vagy mászást igényelnek. A nadrágok továbbá 65 mm-es 3M fényvisszaverő csíkokkal vannak ellátva, amelyek javítják a láthatóságot rossz fényviszonyok között, és növelik a biztonságot az ipari és szolgáltatási tevékenységek során.

 

Megfelelnek az

  • EN ISO 20471, class2. osztályú szabványnak. Ez a tanúsítvány garantálja, hogy a nadrágok  megfelelő láthatóságot nyújtanak a magas kockázatú környezetekben. 

 

A tartósság és teljesítmény biztosítása érdekében a nadrágok víztaszító felülettel rendelkeznek, védelmet nyújtva a nedvesség és a foltok ellen. Ezen kívül a nadrágok méretben stabilak, így konzisztens illeszkedést biztosítanak, még többszöri mosás után is. Az öko-barát anyagok használata is prioritást élvez, mivel ezek a nadrágok olyan anyagból készülnek, amely rendelkezik az Öko-Tex®100 tanúsítvánnyal, amely garantálja, hogy mentesek a káros anyagoktól.

 

A Professzionális Munkaruha Nadrágok rövid mosási utasításai:

70 ° C Nincs fehérítés Szárítógép - alacsony Vasalás - közepes Nincs vegytisztítás

  • Mosás: 70 °C-on. Fehérítés: Nem ajánlott. Szárítógép: Alacsony hőfokon. Vasalás: Közepes hőfokon. Vegytisztítás: Nem ajánlott.

Fontos megjegyezni, hogy a pontos mosási utasításokat mindig érdemes ellenőrizni a nadrág címkéjén vagy az elkísérő dokumentációban. Ez biztosítja, hogy hosszú élettartamukat és optimális állapotukat megőrizzék.

  • szín
    narancs 5300
    Cikkszám
    1539-1811-5300
Webáruház készítés