Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletek



Jól láthatósági MULTINORM munkásnadrág 1579-1514-3389

Jól láthatósági MULTINORM munkásnadrág 1579-1514-3389
  • Jól láthatósági MULTINORM munkásnadrág 1579-1514-3389
  • Jól láthatósági MULTINORM munkásnadrág 1579-1514-3389
  • Jól láthatósági MULTINORM munkásnadrág 1579-1514-3389
72 747 Ft + ÁFA = 92 389 Ft

Jól láthatósági MULTINORM munkásnadrág 1579-1514-3389

 

75% pamut, 24% poliészter, 1% más szál, szatén, égésgátló antisztatikus 350g / m²

A Jól láthatósági MULTINORM munkásnadrág egy olyan ruhadarab, amely minden szempontból kiemelkedik a többi munkanadrág közül. A Blaklader multinorm munkanadrág speciális fejlesztésű ruhadarab, amely a legmagasabb szabványoknak is megfelel, így maximális védelmet nyújt a viselője számára. Engedd meg, hogy részletesen bemutassam neked ennek a lenyűgöző ruhadarabnak a tulajdonságait!

 

Kifejezetten azoknak a munkásoknak készült, akik szabadtéren, elektromos szereléssel és hegesztéssel foglalkoznak. Az első pillantásra azonnal észrevehető a minősége és a figyelemre méltó részletek kidolgozottsága. A nadrág anyaga 75% pamutból, 24% poliészterből és 1% más szálas anyagból készül, szaténszövettel rendelkezik, ami rendkívül tartós és kényelmes viseletet biztosít. Ezen kívül a ruházat égésgátló és antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, így extra biztonságot nyújt a munkavégzés során.

 

Magas láthatósági (High-Vis) fényvisszaverő csíkokkal van ellátva, amelyek még a legrosszabb fényviszonyok között is lehetővé teszik, hogy mások könnyen észrevegyék a viselőjét. Ez különösen fontos, ha olyan munkakörnyezetben dolgozol, ahol a biztonság kiemelten fontos, például közúti munkálatoknál vagy más veszélyes környezetekben.

 

A Blaklader multinorm munkanadrág nem csak a védelemre, hanem a praktikumra is nagy hangsúlyt fektet. Cordura® erősítéssel ellátott térdvédő tartó zsebek, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyedén helyezz be térdvédőket, ami különösen hasznos, ha hosszabb ideig kell térdelve dolgoznod. Emellett dokumentum tartó és lengőzsebek is rendelkezésedre állnak, hogy minden szükséges eszközt és dokumentumot egyszerűen magaddal tudj vinni.

 

Fontos megemlíteni, hogy a Blaklader multinorm munkanadrág megfelel a legmagasabb szabványoknak, amelyek a munkavállalók biztonságát és védelmét szolgálják. Az alábbi szabványokat teljesíti:

  • EN 1149-5: Ez a szabvány az elektrosztatikus töltések elleni védelmet szabályozza, így minimalizálja a szikrázás és elektromos kisülések kockázatát.

  • EN ISO 15797: Ez a szabvány az ipari mosási eljárásokra vonatkozik, amely biztosítja, hogy a munkanadrág hosszú élettartamú és könnyen tisztítható legyen.

  • EN ISO 20471, 2. osztály: Ez a szabvány meghatározza a nagy láthatóságú ruházat követelményeit, és biztosítja, hogy a viselője jól látható legyen a munkakörnyezetben, még rossz fényviszonyok között is.

  • EN ISO 11611: Ez a szabvány az ív- és a lánghegesztés során nyújtott védelmet szabályozza. A Blaklader multinorm munkanadrág 1. osztályú A1+A2 minősítéssel rendelkezik, amely garantálja a magas szintű védelmet a hő és a láng ellen.

  • IEC 61482-2, 1. osztály: Ez a szabvány a elektromos ív által okozott termális veszélyek elleni védelmet szabályozza. A munkanadrág első osztályú minősítéssel rendelkezik, így hatékony védelmet nyújt a potenciális veszélyek ellen.

  • EN 13034 PB [6]: Ez a szabvány meghatározza a folyékony vegyszerek elleni védelem követelményeit. A Blaklader multinorm munkanadrág védelmet nyújt bizonyos folyékony vegyszerekkel szemben, így minimalizálva a balesetek kockázatát.

  • EN ISO 11612: Ez a szabvány az hő és lángállóságra vonatkozik. A munkanadrág A1, A2, B1, C1, E3, F1 minősítéssel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a ruhadarab hatékonyan védjen a hő és a láng ellen.

  • Az ATPV (11,0 cal/cm²) és az HAF (82,0%) jelzőszámok azt mutatják, hogy a munkanadrág hatékony védelmet nyújt az ívhegesztés során szabaduló hő és a másodlagos láng hatásai ellen. Ezért nyugodtan számíthatsz rá, hogy a Blaklader multinorm munkanadrág biztonságosan védelmez téged a veszélyes munkakörnyezetben.
  • A EN 14404:2004+A1:2010 szabvány szerinti térdvédők lehetővé teszik, hogy kényelmesen és hatékonyan védd a térdedet a hosszabb ideig tartó térdeléskor.

 

A Blaklader multinorm munkanadrág nem csak a védelemről és a szabványoknak való megfelelésről híres, hanem a kiváló minőségről és tartósságról is. Az anyaga és kidolgozása garantálja, hogy hosszú éveken át szolgáljon téged a legmagasabb színvonalon.

 

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

A Blaklader multinorm munkanadrág tisztítása is rendkívül egyszerű és kényelmes. Csupán néhány alapvető útmutatást kell követned, hogy hosszú élettartamú és tökéletes állapotú maradjon:

  • A munkanadrág mosható 60 °C-on. A magas hőmérséklet hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a makacs foltokat, miközben friss és tiszta marad.

  • Fontos, hogy ne használj fehérítőt a mosáshoz, mivel ez károsíthatja az anyagot és csökkentheti a ruhadarag teljesítményét. Ezért javasoljuk, hogy kerüld el a fehérítők használatát.

  • A munkanadrágot alacsony hőfokon szárítsd szárítógépben. Ez segít megőrizni az anyag minőségét és formáját, valamint gyorsabban szárad.

  • A Blaklader multinorm munkanadrág nem igényel vasalást. Az anyaga és kidolgozása megakadályozza a gyűrődéseket, így időt és energiát spórolhatsz ezen a lépésen.

  • A munkanadrág nem igényel vegytisztítást. Egyszerűen kövesd a mosási útmutatót, és a ruhadarab hosszú éveken át tökéletes állapotban marad.

 

Ha további információra van szükséged a termék tisztításával kapcsolatban, mindig érdemes konzultálni a gyártó utasításaival vagy szakértőkkel.

 

Ne feledd, hogy a munkavédelem és a biztonság kiemelten fontos, és a Blaklader multinorm munkanadrág minden tulajdonsága arra összpontosít, hogy téged és a munkatársaidat védje a potenciális veszélyektől. Szakíts időt a megfelelő ruházat kiválasztására, és válaszd a Blaklader multinorm munkanadrágot, hogy biztos lépéseket tehess az egészséged és biztonságod érdekében!

 

  • szín
    sárga/navykék 3389
    Cikkszám
    1579-1514-3389
Webáruház készítés