Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletek



Női poló 3304-1029-8600

Női poló 3304-1029-8600
6 030 Ft + ÁFA = 7 659 Ft
szín:

Női poló 3304-1029-8600

95% pamut, 5% elasztán, jersey, 160 g / m²

Képzeld el ezt a tökéletes női pólót, amely a stílusod és kényelmed egyesíti! Hagyományos fazonú, környakas tervezése biztosítja, hogy minden alkalommal magabiztosan érezd magad, legyen szó hétköznapi viseletről vagy különleges eseményekről. Ha ragaszkodsz a tiszta pamut minőséghez, akkor ez a póló számodra lett tervezve.

 

Ez a póló nem csupán lenyűgöző stílussal bír, hanem praktikumában is verhetetlen. Az erősített váll- és nyakrésznek köszönhetően hosszú távon is megőrzi formáját, így akár a sűrű mosásokat is könnyedén kibírja. Nem kell aggódnod a nyúlás miatt, hiszen az 5% elasztán hozzáadása extra tartósságot és rugalmasságot kölcsönöz neki.

 

Ez az igazi munkás póló, ami nem kíméli magát, és mégis hosszú éveken át kitart melletted. Képzeld el, milyen kényelmes és könnyed viselet lehet ez a póló a mindennapjaid során! Akár kemény fizikai munkát végzel, akár csak egy aktív életmódot élsz, ez a póló biztosítja a kiváló minőséget és tartósságot.

 

Mint a valódi tökéletes póló, többféle színben is elérhető, így mindig megtalálhatod a számodra leginkább vonzó árnyalatot. Ráadásul, ha feliratozásra vagy lógózásra van szükséged, nyugodtan fordulj hozzánk! A póló tökéletesen alkalmas ezekre a célra, és kollégáink szívesen segítenek kielégíteni az egyedi igényeidet.

 

Fontos számunkra a környezetvédelem is, ezért az Öko-Tex®100 tanúsítvánnyal rendelkező anyagokat használjuk. Tehát nem csak stílusosan öltözöl, de a környezetbarát döntéssel is hozzájárulsz a fenntarthatósághoz.

 

Ne feledkezzünk meg a férfiakról sem! Ha szeretnéd, hogy párod vagy barátod is élvezze ennek a fantasztikus pólónak az előnyeit, akkor rendelj neki is egy férfi változatot! Csak keresd a termék kódot 3533 és a tökéletes párosítást megteremtve együtt viselhetitek ezeket a minőségi pólókat.

 

40 ° C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Vasalás - alacsony Nincs vegytisztítás

Ne felejtsd el a mosási utasításokat:

  • 40 °C-on mosható, nem fehéríthető, nem szárítható gépben, alacsony hőfokon vasalható, és nem szükséges vegytisztítás.

 

Ne vesztegesd az időt további kutatásra! Rendeld meg most ezt a lenyűgöző női pólót, amely minden szempontból tökéletes választás és tapasztald meg, milyen kivételes stílus és kényelem vár rád!




  • szín
    sötét sötétkék 8600
    Cikkszám
    3304-1029-8600
Webáruház készítés