Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletek



High-Vis, UV sugárzás ellen védő, hosszú ujjú poló 3385-1013-5300

High-Vis, UV sugárzás ellen védő, hosszú ujjú poló 3385-1013-5300
  • High-Vis, UV sugárzás ellen védő, hosszú ujjú poló 3385-1013-5300
  • High-Vis, UV sugárzás ellen védő, hosszú ujjú poló 3385-1013-5300
25 612 Ft + ÁFA = 32 528 Ft
szín:

High-Vis, UV sugárzás ellen védő, hosszú ujjú poló 3385-1013-5300

100% poliészter, anti-szag alapanyag, UPF 40 +, 130 g / m²

Fedezd fel a forradalmian új High-Vis, UV sugárzás ellen védő, hosszú ujjú polónkat! Ez a lenyűgöző termék a modern technológia és a kényelem tökéletes kombinációját nyújtja, hogy mindig a legjobb formádat hozhasd ki magadból.

 

Ez a poló 100% poliészterből készült, amely kiváló minőséget és tartósságot biztosít. Az anti-szag alapanyagnak köszönhetően friss maradsz még a legintenzívebb tevékenységek során is. Számos előnye van, amiért érdemes belefektetned.

 

Először is, a poló UPF 40+ védelmet nyújt a káros UV sugárzás ellen. Így gond nélkül élvezheted a napfényt anélkül, hogy aggódnod kellene a bőröd egészségéért. A high-tech technológiával készült újfajta textiltípusa segítségével gyorsan szárad a testeden, így mindig kényelmes maradsz még izzadás közben is.

 

De nem csak ezek a technikai tulajdonságok teszik ezt a polót egyedülállóvá. A bambusz szénszálas anyag, amelyet a szövése során használnak, valódi csoda. A bambusz a „bamboo kun” nevű anyagnak köszönhetően természetes baktérium-, gomba- és mikrobaölő tulajdonsággal rendelkezik. Ezáltal a poló hosszantartóan szagtalan marad, még a legintenzívebb aktivitások során is. A bambusztextil a pamutnál akár 60%-kal több nedvességet képes felszívni, és saját súlyának a háromszorosát is elnyeli. Ez azt jelenti, hogy mindig száraz és hűvös marad a bőröd, mivel a nedvességet 3-4-szer gyorsabban vezeti el a felületről. Tehát akár hosszú távú sportteljesítményt vagy egyszerűen csak kényelmet szeretnél, ez a poló minden igényedet kielégíti.

 

A termék eredetileg sportolók számára lett tervezve, de annyira kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, hogy egyre nagyobb teret hódít más alkalmazási területeken is, például a munkaruházatban. Tehát, ha sportoló vagy vagy egy olyan munkakörben dolgozol, ahol a láthatóság kiemelten fontos, akkor ez a poló az ideális választás számodra.

 

A poló szegmentált fényvisszaverő csíkokkal rendelkezik, amelyek tökéletesen követik az anyag nyúlását. Tehát nem kell aggódnod a láthatóság miatt, még a legmozgalmasabb pillanatokban sem.

 

Az anyagunk pedig kimagasló minőséget képvisel. Öko-Tex®100 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a legmagasabb szabványoknak megfelelően készült, és garantáltan nem tartalmaz káros anyagokat.

 

Megfelel az

  • EN ISO 20471, Class 2 szabványoknak is megfelel, így nem csak kényelmes és praktikus, hanem biztonságos is.
  • EN 13758-2 UPF 40+ Solar UV védettség pedig gondoskodik arról, hogy a napfényben is védve legyél.

 

60 ° C Nincs fehérítés Nincs vegytisztítás Nincs vasalás Szárítógép - alacsony

A poló tisztítása sem jelent problémát.

  • Egyszerűen csak mosd ki 60 °C-on, és nincs szükség fehérítésre, vegytisztításra vagy vasalásra. A szárítógépben alacsony hőfokon szárítható, így hamar újra használatba veheted.

 

Nézd meg a legújabb kollekciónkat, és szerezd be ezt a fantasztikus High-Vis, UV sugárzás ellen védő, hosszú ujjú polót, amely garantáltan tetszeni fog neked. Élvezd a kényelmet és a magabiztosságot, amit ez a kiváló minőségű termék nyújt. Ne várj tovább, vedd meg még ma!

  • szín
    narancssárga 5300
    Cikkszám
    3385-1013-5300
Webáruház készítés