Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletek



High Vis "V" nyakú UV védős póló 3386-1013-3300

High Vis "V" nyakú UV védős póló 3386-1013-3300
  • High Vis "V" nyakú UV védős póló 3386-1013-3300
  • High Vis "V" nyakú UV védős póló 3386-1013-3300
20 067 Ft + ÁFA = 25 485 Ft
szín:

High Vis "V" nyakú UV védős póló 3386-1013-3300

 

100% poliészter, UV-védelem, 130 g / m² 

 

Fedezd fel a High-Vis UV védelmű pólót, ami egyszerre nyújtja számodra a stílust és a biztonságot! Ez a póló a legmodernebb technológiával készült, hogy mindenki számára megkönnyítse a mindennapi életet és megóvja a bőrét az ultraibolya sugárzás káros hatásaitól.

 

A póló anyaga 100% poliészter, ami nem csak könnyű és kényelmes viseletet biztosít, de a legmagasabb szintű UV-védelmet is garantálja. Ez azt jelenti, hogy a napfény ártalmas sugarai nem fognak áthatolni rajta, és bőröd biztonságban lesz még a legforróbb nyári napokon is.

 

Ez a póló nemcsak a UV-védelem miatt különleges, hanem az antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően is. A speciális anyagnak köszönhetően természetes módon képes elpusztítani a baktériumokat, gombákat és mikrobákat, ezáltal kellemes és szagtalan viseletet biztosít. Tehát többé nem kell aggódnod a kellemetlen szagok miatt, a póló mindig friss és tiszta marad.

 

Ezenkívül a High Vis póló rendelkezik egy speciális tulajdonsággal is - a szegmentált fényvisszaverő csíkokkal. Ezek a csíkok a póló anyagával együtt mozognak, és így biztosítják a nagyobb láthatóságot még rossz fényviszonyok között is. Ez különösen fontos, ha sötétben vagy alacsony fényviszonyok között mozogsz, például közlekedéskor. Az emberek könnyen észre fognak venni téged, és így biztonságosabban tudsz közlekedni.

 

A High Vis UV-védelmű póló anyaga a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektet. Öko-Tex®100 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az anyag az emberi egészségre ártalmatlan anyagokból készült. Tehát nem csak rád, hanem a környezetre is gondolva viselheted ezt a pólót.

 

Emellett a póló tökéletesen megfelel az

  • EN 13758-2 szabvány szerint ez a póló UPF 40+ védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen. Ez azt jelenti, hogy bőröd 40-szer tovább marad védve a napsugárzás negatív hatásaitól, mint ha csak sima ruhát viselnél. Tehát, akár a nyári napon vagy strandolás közben vagy, akár egész nap kint dolgozol, ez a póló gondoskodik róla, hogy bőröd egészséges maradjon.
  • EN ISO 20471 szabvány szerint pedig ez a póló a 2. osztályba tartozik.

A narancssárga ruhák pedig különösen megfelelnek a

  • A RIS-3279-TOM 2. kiadás az Egyesült Királyság vasúti iparágának szabvány előírásainak megfelelően a narancssárga ruhák a 2. és 3. osztályba tartoznak. Vasúti munkák során vagy bármely olyan környezetben, ahol a láthatóság kritikus fontosságú, ez a póló a tökéletes választás.

60 ° C Nincs fehérítés Nincs vegytisztítás Nincs vasalás Szárítógép - alacsony

A High Vis UV-védelmű póló nem igényel bonyolult tisztítási eljárásokat.

  • Egyszerűen mosd ki 60 °C-on, és ne használj fehérítőszert vagy vegytisztítást. A vasalást sem kell aggódni, hiszen a póló nem gyűrődik könnyen. Szárítsd meg alacsony hőfokon a szárítógépben, és már kész is vagy a következő viselésre!

 

Ne vesztegesd tovább az időt, vásárold meg a High Vis UV-védelmű pólót, hogy biztonságosan és stílusosan mozoghass az életedben! Legyen szó munkáról vagy szabadidőről, ez a póló mindig a segítségedre lesz. Nézd, mennyire vonzó és praktikus, és tegyél meg mindent azért, hogy a sajátod lehessen!

  • szín
    sárga 3300
    Cikkszám
    3386-1013-3300
Webáruház készítés