Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletek3 RÉTEGŰ SOFTSHELL

3 RÉTEGŰ SOFTSHELL

A 3 rétegű Softshell egy innovatív és teljesítményorientált anyag, amely széles körben használatos a kültéri és sportruházatban. 

A 3 rétegű Softshell anyag egy speciális textil, amely kombinálja a tartósságot, a rugalmasságot és a kényelmet. Ez az anyag ideális választás azok számára, akik aktív életmódot folytatnak, és olyan ruházatra van szükségük, amely megvédi őket az időjárás viszontagságaitól.

  1. A 3 rétegű Softshell anyag ellenáll a szélnek és a víznek, miközben megőrzi a lélegzőségét. Az első réteg vízlepergető tulajdonsága megakadályozza, hogy a víz behatoljon a ruhadarabba, miközben a második réteg légáteresztő képessége lehetővé teszi a test hőmérsékletének szabályozását és a nedvesség elpárologtatását. Ezért a 3 rétegű Softshell anyag ideális választás outdoor tevékenységekhez, például túrázáshoz, hegymászáshoz vagy síeléshez.

  2. Rendkívül rugalmas, ami nagy mozgásszabadságot biztosít a viselője számára. Az anyag könnyen követi a test formáját és engedélyezi a természetes mozgásokat, anélkül hogy korlátozná vagy akadályozná az aktivitást. Ez különösen fontos szabadtéri sportoknál, ahol a testmozgás szükségessége és a kényelem elsődleges szempont.

  3. Könnyű súlyú, így nem terheli meg a viselőjét. Emellett az anyag könnyen kezelhető, mivel mosható és gyorsan szárad. A könnyű karbantartás és a gyors száradás lehetővé teszi a gyakori használatot és a hosszú élettartamot.

  4. Modern és sportos megjelenéssel rendelkezik , amely kiválóan illeszkedik a kültéri tevékenységekhez. Az anyag széles színválasztékban érhető el, így sok lehetőség van a személyre szabásra és az egyedi design kialakítására.

 

A 3 rétegű Softshell anyag egy kiváló választás a kültéri és sportruházatban. A vízlepergető és szélálló tulajdonságok, a rugalmasság, a könnyű súly és a könnyű kezelhetőség mind-mind előnyöket kínálnak a viselői számára.

  • Cikkszám
    1121
Webáruház készítés