Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekCORDURA

CORDURA

A CORDURA egy rendkívül tartós és ellenálló anyag, amelyet széles körben használnak munkaruházatban, táskákban, outdoor eseményekhez és más olyan alkalmazásokhoz, ahol kiemelt fontosságú a magas szintű kopásállóság és tartósság.

 

Az anyagot az INVISTA, egy vezető szintetikus rostgyártó vállalat fejlesztette ki. A CORDURA erősített poliamid vagy poliészter rostokból készül, amelyeket magas nyomással és hőmérséklettel kombináltak, hogy nagy szilárdságot és kopásállóságot biztosítsanak.

 

Az egyik fő jellemzője a CORDURA anyagnak a kiemelkedő kopásállóság. A rostok rendkívül erősek és ellenállnak a súrlódásnak és a szakításnak, így a munkaruházat hosszabb ideig képes ellenállni a környezeti hatásoknak és a nagy igénybevételnek. Ez különösen fontos olyan munkakörnyezetekben, ahol a ruházat rendszeresen ki van téve kopásnak, súrlódásnak vagy éles tárgyakkal való érintkezésnek.

 

Ezen felül, a CORDURA anyag nagyszerű vízállóságot és szennyeződésállóságot is biztosít. Az anyag kiválóan ellenáll a nedvességnek, ami ideális azoknak a munkakörnyezeteknek, ahol a ruházatnak ellenállónak kell lennie az időjárási viszonyokkal és a nedvességgel szemben. Emellett a CORDURA anyag is ellenáll a foltoknak és a szennyeződéseknek, így a ruházat hosszabb ideig megőrzi megjelenését.

 

Az egyik további előnye a CORDURA anyagnak a könnyű súly és a kényelmes viselet. Mivel rendkívül erős és tartós, nem szükséges vastag vagy nehéz anyagból készíteni. Ez lehetővé teszi a munkaruhák kényelmes és könnyű kialakítását, amelyek nem korlátozzák a mozgást és nem terhelik túl a felhasználót.

 

A CORDURA anyag nagy rugalmasságot és sokoldalúságot kínál a munkaruházat terén. Elérhető különböző vastagságokban és színekben, és könnyen kombinálható más anyagokkal is a kívánt tulajdonságok eléréséhez. Ezenkívül a CORDURA anyagok jól reagálnak a bevonatokra és a speciális kezelésekre, például a vízálló vagy a tűzálló bevonatokra, ami további védelmet nyújt a felhasználóknak a munkakörnyezetben.

 

Összességében a CORDURA anyag a munkaruházat terén kiemelkedő választásnak számít a tartósság, kopásállóság és vízállóság terén. Ha olyan munkaruhát keres, amely hosszú élettartammal és ellenálló képességgel rendelkezik, valamint megfelel a kemény körülmények követelményeinek, akkor a CORDURA anyagból készült ruhadarabok optimális választást jelenthetnek.

  • Cikkszám
    1112
Webáruház készítés