Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekELASTANE

ELASTANE

Az elastan, más néven spandex vagy lycra, egy rendkívül rugalmas szintetikus textil anyag, amelyet gyakran használnak munkaruházatban és sportruházatban. Ez az anyag kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a kényelemhez, az illeszkedéshez és a mozgásszabadsághoz.

 

Az elastan anyagot poliuretánból készítik, és a többi textilanyaggal kombinálva alkalmazzák. Az elastan szálak rendkívül rugalmasak és nyúlékonyak, ami lehetővé teszi az anyag nagyfokú nyújthatóságát. Ez azt jelenti, hogy az elastan anyagú ruházat könnyen alkalmazkodik a test vonalaihoz és biztosítja a tökéletes illeszkedést.

 

Az elastan anyag nagy nyújthatósága és visszanyerési képessége miatt kiváló mozgásszabadságot nyújt. Ez különösen fontos a sportruházatban vagy olyan munkakörnyezetekben, ahol a munkavállalóknak sok mozgást kell végezniük. Az anyag megőrzi alakját és rugalmasságát, így nem korlátozza a mozgást, és a viselő kényelmesen végezheti a tevékenységeit.

 

Az elastan anyag gyorsan szárad és lélegző tulajdonságokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a ruházat nem tartja vissza a nedvességet és engedi a levegő áramlását, így a viselője száraz és kényelmes marad akár hosszabb időn keresztül is. Emellett az anyag ellenáll a foltoknak és a szennyeződéseknek, ami könnyebb tisztítást és fenntartást eredményez.

 

Az elastan anyag tartós és kopásálló. Az anyag ellenáll a szakadásnak és a deformációnak, és hosszú távon megtartja eredeti formáját és tulajdonságait. Ezért az elastan anyagú ruházat hosszú élettartammal rendelkezik, és sok használat után is jól teljesít.

 

Az elastan anyag kiválóan kombinálható más textilanyagokkal, mint például a pamut vagy a poliészter. Ez lehetővé teszi a ruházat különböző tulajdonságainak kombinálását, például a nedvességelvezetést, a hőszigetelést vagy a strapabíróságot.

 

Összességében az elastan anyag rugalmas, illeszkedő és kényelmes választás a munkaruházatban és a sportruházatban. Az anyag nyújthatósága és visszanyerési képessége lehetővé teszi a mozgásszabadságot és a tökéletes illeszkedést, míg a légáteresztő tulajdonságai a kényelmet és a szárazságot biztosítják.

  • Cikkszám
    1118
Webáruház készítés