Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletek"GARDEN" női kertész nadrág 7154-1835-4699

"GARDEN" női kertész nadrág 7154-1835-4699
26 617 Ft + ÁFA = 33 804 Ft

"GARDEN" női kertész nadrág 7154-1835-4699

55% újrahasznosított polyester, 45% pamut 268gr/m2

Képzeld el magad egy csendes, zöldellő erdőben vagy egy gondosan gondozott kertben, amint a növényekkel és a természettel dolgozol. Ilyen környezetben az összhang megteremtése nem csak munka, hanem egy életforma. Az ilyen ember számára nem csupán fontos a feladatok hatékony elvégzése, hanem az is, hogy mindezt olyan módon tegye, ami megőrzi és támogatja a környezetet. Pont erre tervezték és alkották meg a Blaklader erdész munkásnadrágját, amely több, mint csak egy ruhadarab - ez egy filozófia.

 

E nadrág nem csupán egy kényelmes viselet, hanem egy környezettudatos választás is. Az alapanyaga egy igazi zöld csoda: 55% újrahasznosított poliészter és 45% pamut. Így nem csak a természeti környezetben dolgozókért készült, hanem a környezetünkért is felelősséget vállal. Minden egyes használatával újra és újra támogatod a fenntartható divat és a tudatos választások ügyét.

 

A Blaklader erdész munkásnadrágjának kialakításánál a praktikusság és a kényelem került előtérbe. Képzeld el, hogy a zsebek helyét olyan módon tervezték meg, hogy a föld vagy a kerti hulladék ne tudjon belekerülni, így mindig tiszta és rendezett maradsz. A nadrág oldalzsebekkel, farzsebekkel Cordura béléssel, lábszár zsebbel zsebfedővel és telefon tartó zsebbel is rendelkezik. Sőt, még térdvédő behelyezésére alkalmas rekeszt is találsz benne, ami a Cordura anyagnak köszönhetően rendkívül tartós és ellenálló. Ennek köszönhetően nem csak a kényelmed, de a nadrág tartóssága és hosszú élettartama is garantált.

 

Az erdész munkásnadrágjában megtestesül a funkcionalitás és az esztétika harmóniája. A formatartó anyagnak és a lenyűgöző színvilágnak köszönhetően mindig jól nézel ki, akár épp a növények között dolgozol, akár a városi dzsungelben sétálsz. Az újrahasznosított poliészterből készült anyag pedig Öko-Tex®100 minősítéssel rendelkezik, így nem csak kényelmes, de környezetbarát is.

 

Az erdész munkásnadrágja tökéletesen kiegészítője lesz a mindennapi munkádnak és életstílusodnak. Minden mozzanata azt súgja: te nem csak a munkát végzed, hanem odafigyelsz a részletekre, az ökoszisztémára és az önmagadra is. Ha mindez még nem lenne elég, ne feledd, hogy a Férfi változata is elérhető a 1454 kódon.

A térdvédőkkel való kompatibilitás is garantált az

 • EN 14404:2004+A1:2010 szabvány szerint.

Ez egy olyan fontos irányelv, amely a térdvédő rendszerek minőségét és hatékonyságát szabályozza. Ez a szabvány arra összpontosít, hogy megvédje a munkavállalókat a térdeikre nehezedő terheléstől és sérülésektől, amelyek hosszú távon komoly egészségügyi problémákat okozhatnak.

70 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Vasalás - közepes Vegytisztítás - normál P

Mosási utasítások? Nos, egyszerű és könnyen követhetőek:

 • moshatod 70°C-on, kerülve a fehérítést,
 • száríthatod alacsony hőfokon,
 • közepes hőfokon vasalhatod,
 • vegytisztításra is adhatod normál beállításon.

Ezzel a nadrággal nincsenek komplikációk, csak kényelem és stílus.

 

Tedd meg a következő lépést a tudatos és fenntartható életmód felé, és válaszd a Blaklader erdész munkásnadrágját. Ne csak dolgozz, légy részese a természetnek és a változásnak!

  • szín
  katonazöld/felkete 4699
  Cikkszám
  7154-1835-4699
Webáruház készítés