Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekHigh-Vis Jól-láthatósági kapucnis pulóver 3346-1974-5300

High-Vis Jól-láthatósági kapucnis pulóver 3346-1974-5300
  • High-Vis Jól-láthatósági kapucnis pulóver 3346-1974-5300
27 345 Ft + ÁFA = 34 728 Ft
szín:

High-Vis Jól-láthatósági kapucnis pulóver 3346-1974-5300

100% poliészter jersey kötött, 240g / m²

 

Bemutatjuk Önnek a lenyűgözően praktikus és stílusos láthatósági kapucnis cipzáras pulóvert! Ezt a modern darabot úgy tervezték, hogy kiemelkedjen a tömegből és gondoskodjon a biztonságáról minden körülmények között. Hadd áruljam el, miért kell megszereznie ezt az elképesztően funkcionális és lenyűgözően látványos pulóvert!

 

Az első, ami szembeötlő, az a modern szabás és kinézet. Ez a pulóver valóban divatos, így Ön mindig a legjobb stílusban lesz, legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységről. A láthatósági (HIGH-VIS) jelleg kiválóan megfelel a sötét vagy rossz látási viszonyok között való felhasználáshoz. Ezzel a pulóverrel garantáltan kiemelkedik a tömegből, és mindig jól látható marad, akármerre jár.

 

Két alsó vágott zsebbel rendelkezik, így kényelmesen tárolhatja kisebb tárgyait, mint például a mobiltelefonját vagy a kulcsait. A bélelt kapucni gondoskodik a kényelemről és a melegérzetről, miközben a megerősített varratok a vállrészen biztosítják a tartósságot és hosszú élettartamot.

 

Az igazi csúcstechnológia azonban az 50 mm széles, 3M® gyártmányú fényvisszaverő csíkokban rejlik, amelyek lehetővé teszik, hogy még a rossz látási viszonyok között is messziről észleljék Önt. Ez az innovatív funkció nem csak a biztonságát szolgálja, hanem hozzájárul ahhoz, hogy önbizalommal mozoghasson a sötétben vagy rossz időjárási körülmények között is.

 

Ez a pulóver nemcsak a funkcionalitásáról ismert, hanem a kiváló minőségű anyagáról is. A 100% poliészter jersey kötött anyag 240g/m² súlyú, ami tökéletes kompromisszumot jelent az átmeneti időjárásban. Kényelmesen tartja a meleget, miközben lehetővé teszi a szabad mozgást. Nyári napsütésben kicsit melegebb lehet, de ez sem jelent problémát, mivel a könnyű anyagnak köszönhetően továbbra is kényelmes marad.

 

Ami pedig a szabványokat illeti, ez a pulóver minden téren megállja a helyét. Megfelel az

  • EN 20471 szabványoknak, amelyek a védőruházat minőségét és láthatóságát ellenőrzik. XS-S méretben a 2. osztályba, míg M-XXXL méretben a 3. osztályba tartozik.

Ez azt jelenti, hogy Ön maximális biztonságot élvez minden helyzetben.

 

 

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Vasalás - alacsony Nincs vegytisztítás

Ami a mosást illeti, nincs ok aggodalomra. A pulóver könnyen kezelhető és hosszú élettartamú.

  • Mossa 60°C-on, de ne használjon fehérítőt. Szárítsa alacsony hőfokon szárítógépben és vasalja alacsony hőfokon. Nincs szükség vegytisztításra.

 

Összességében, ez a láthatósági kapucnis cipzáras pulóver az egyik legjobb választás Önnek, ha egy stílusos, funkcionális és biztonságos ruhadarabot keres. Legyen szó munkáról vagy sporttevékenységről, ez a pulóver minden szempontból megállja a helyét. Ne habozzon tovább, szerezze be most, és élvezze a mindennapi tevékenységeit a maximális kényelem és biztonság mellett!

  • szín
    narancs 5300
    Cikkszám
    3346-1974-5300
Webáruház készítés