Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekJAVÍTÓKÉSZLET FREELOCK BAKANCSHOZ B101-0000-9996

JAVÍTÓKÉSZLET FREELOCK BAKANCSHOZ B101-0000-9996
5 719 Ft + ÁFA = 7 263 Ft

JAVÍTÓKÉSZLET FREELOCK CIPŐHÖZ B101-0000-9996

 

Képzelj el egy helyzetet, amikor legkedvesebb biztonsági bakancsod tökéletesen megfelel minden kihívásnak, amivel szembe kell nézned a munkahelyeden vagy a szabadidődben. Ez a cipő mindent kibír, minden körülmények között erős védelmet nyújt. Azonban egy hosszú és kemény munkanap után, amikor hazaérsz, észreveszed, hogy a Freelock rendszer, ami eddig olyan megbízhatóan tartotta a bakancsot, most meghibásodott. Mit tehetsz ilyenkor?

 

Nos, ne csüggedj! Mostantól nem kell aggódnod a meghibásodott rendszer miatt, mert itt van a Blåkläder komplett javítókészlete a Freelock rendszer cseréjéhez. Ez a készlet mindenre felkészít, hogy könnyedén és gyorsan megoldhasd ezt a problémát, így ismét visszanyerheted az imádott bakancsod tökéletes működését.

 

De miért is olyan különleges ez a komplett javítókészlet? Engedd meg, hogy bemutassam néhány lenyűgöző tulajdonságát:

 • Gyors és egyszerű használat: A készlet tartalmazza mindazt, amire szükséged lehet a Freelock rendszer cseréjéhez. Az egyszerűen követhető útmutatóval könnyedén elvégezheted a javítást anélkül, hogy szakértő segítségére lenne szükséged. Időt és sok pénzt takarítasz meg azzal, hogy elkerülheted a szervizbe vagy a cipőboltba való utazást.

 

 • Tartós anyagok: A javítókészletben található alkatrészek kiváló minőségű anyagból készültek, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák. Az EN ISO szabványoknak megfelelően készültek, amelyek garantálják a termék tartósságát és megbízhatóságát.

 

 • Univerzális kompatibilitás: A javítókészlet olyan sokoldalú, hogy számos Blåkläder biztonsági bakancshoz használható. Így nem kell aggódnod, hogy a bakancsod modellje nem lesz kompatibilis a javítókészlettel. Egyszerűen válaszd ki és cseréld ki a hibás rendszert a készletben található alkatrészekkel.

 

 • Megbízható védelem: Amikor helyreállítod a Freelock rendszert ismét garantáltan biztonságban leszel. A bakancs újra megfelel az összes szükséges szabványnak, amelyek az általános biztonságot és védelmet biztosítják a munkahelyeden vagy bármilyen más tevékenység során.

 

Tehát, ne vesztegesd az idődet és az energiádat a meghibásodott rendszer miatt aggódva. Szerezd be most a Blåkläder komplett javítókészletét a Freelock rendszer cseréjéhez, és élvezd az eredeti funkcionalitását és megbízhatóságát. 

 • szín
  fekete / középszürke 9996
  Cikkszám
  B101-0000-9996
Webáruház készítés