Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekLángálló aláöltöző felső 68% merinói gyapjú 4794-1075-9900

Lángálló aláöltöző felső 68% merinói gyapjú 4794-1075-9900
36 148 Ft + ÁFA = 45 908 Ft

Lángálló aláöltöző felső 68% merinói gyapjú 4794-1075-9900

 

68% gyapjú, 30% modakril, 2% antisztatikus, Merino interlock, égésgátló, antisztatikus, 225 g/m²

 

Az egészség és biztonság mindig az elsődleges szempont munka közben, főleg, ha extrém időjárási körülmények között kell dolgoznod. Tudtad, hogy a megfelelő munkaruházat nem csupán védelmet nyújt a szélsőséges körülményekben, hanem jelentősen növeli a hatékonyságot és a koncentrációt is?

 

A Blaklader által kifejlesztett aláöltöző sorozat egy forradalmian új megközelítés a munkaruházat terén. Ennek a kiváló minőségű, kevert szálas aláöltöző alsónak köszönhetően nem kell többé félned a túlzott hőtől vagy hidegtől. A Merino gyapjú híres természetes tulajdonságairól, mint például a kiváló hőszigetelés hideg időben, illetve a lélegző képesség, ami kényelmet nyújt melegebb környezetben is. Az interlock szövési módszer pedig különleges, mivel két kötött anyagréteget kombinál, ami még jobb hőszigetelést és tartósságot eredményez. Emellett a Merino gyapjú antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik, ami segíthet megakadályozni a kellemetlen szagok kialakulását, így hosszabb ideig frissen maradhat a viselője. 

 

De mi teszi ezt a terméket különlegessé?

  • EN 1149-5: Ez a szabvány az elektrosztatikus tulajdonságokat szabályozza. A ruhadarab elektrosztatikus feltöltődés elleni védelmet biztosít, csökkentve ezzel a kisülés kockázatát.

  • ISO 11612 A1, B1, C1: Ez az ISO szabvány az ipari tűz és hővédelmi ruházat követelményeit határozza meg. A különböző betűk és számok kódolják a ruhadarab különböző tulajdonságait, például a hő és lángállóságot, olvadási viselkedést stb.

  • EBT 7,3 cal/cm², HAF: 78,6%: Az EBT és HAF értékek arra utalnak, hogy mennyi hőenergiát képes elnyelni vagy visszaverni a ruhadarab bizonyos körülmények között. Az EBT érték a ruhadarab által elnyelt hőmennyiséget jelzi, míg a HAF az anyag által átadott hőmennyiséget mutatja meg.

  • ELIM - 6,2 cal/cm²: Ez az érték a ruhadarab szigetelő képességét méri, jelezve, hogy mennyire hatékony a hő átadásának megakadályozásában.

  • IEC 61482-2, APC 1: Ez az IEC szabvány az ív áthúzás során nyújtott védelemre vonatkozik. Az APC 1 minősítés azt jelzi, hogy a ruhadarab képes megvédeni a viselőjét bizonyos elektromos ív hatásaitól.

  • EBT - 7,3 cal/cm²: Ez az érték ismét az elnyelt hőmennyiséget fejezi ki egy adott ruhadarab által, ami a viselő védelmét szolgálja extrém hőhatások ellen.

 

60 °C - enyhe Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

És ami még fontos, a mosási utasítások is egyszerűek és könnyen követhetőek:

  • 60 °C-on mosható, semleges mosószerrel, szárítógépben alacsony hőfokon szárítható, vasalást nem igényel, valamint vegytisztításra sem szorul.

Ne veszélyeztesd a biztonságod és a komfortod munka közben! Válassz olyan termékeket, melyek teljes mértékben megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak és még a kényelmedről is gondoskodnak. A Blaklader aláöltöző sorozata mindezt egyesíti és olyan termékeket kínál, melyekben bátran támaszkodhatsz a munkád során!

  • Cikkszám
    4794-1075-9900
Webáruház készítés