Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekLángálló téli kapucni 2169-1514-3389

Lángálló téli kapucni 2169-1514-3389
14 279 Ft + ÁFA = 18 134 Ft

Lángálló téli kapucni 2169-1514-3389

 

75% pamut, 24% poliészter, 1% antisztatikus, twill, lángálló antisztatikus, 350 g/m²

Képzeld el, hogy az idei télen egy olyan ruhadarabba burkolózol, amely egyszerre biztosít védelmet a lángokkal és a hideggel szemben. Ez a lángálló téli kapucni, amit most bemutatok neked, valóban különleges és megbízható társad lesz a hideg időszakban.

 

Kiváló minőségű anyagokból készült, hogy garantáltan megfeleljen minden elvárásodnak. Az ellenálló twill anyagösszetételében 75% pamut, 24% poliészter és 1% antisztatikus anyag található. Ez a speciális kombináció nemcsak tartósságot és hosszú élettartamot biztosít, hanem megakadályozza az elektrosztatikus feltöltődést is.

 

A kapucni rendkívül sokoldalú és könnyen alkalmazkodik az igényeidhez. Lángálló és állítható, így tökéletesen illeszkedik a fejedre, hogy maximális védelmet nyújtson. Ráadásul, patentokkal rögzíthető a téli parkához vagy kabáthoz (példáula 4069 téli kabáthoz), így biztosan nem fog lecsúszni vagy elveszni. Ha sisakot viselsz, ne aggódj, mert a kapucni kialakítása lehetővé teszi, hogy kényelmesen hordhasd alatta.

 

Ami igazán különlegessé teszi ezt a lángálló téli kapucnit, az a Quality 1514 anyag, amit gondosan választottunk ki a számodra. Ez az anyag egyedülállóan kombinálja az erőt és a kényelmet, így egyaránt megfelel az elvárásaidnak munka közben és a mindennapokban is. A magas pamut arány garantálja a kényelmes viseletet, így nem kell lemondanod a komfortról még a legkeményebb körülmények között sem.

 

Engedd meg, hogy részletesen bemutassam az említett szabványokat, hogy megértsd, milyen kivételes védelmet nyújt a lángálló téli kapucni:

 • EN 1149-3: Ez a szabvány az elektrosztatikus kisülés elleni védelmet biztosítja. Tehát, amellett hogy a kapucni lángálló, még megakadályozza az elektromos töltések felhalmozódását és a hirtelen kisüléseket. Ez különösen fontos munkavégzés során, amikor elektromos vagy robbanásveszélyes környezetben dolgozol.

 • EN 61482-1-2: Ez a szabvány a kapucni védelmét szolgálja az elektromos ívnek való kitettséggel szemben. Class 2. osztályú minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy hatékony védelmet nyújt az elektromos ív okozta sérülésekkel szemben. 

 • EN 61482-1-1: Ez a szabvány szintén az elektromos ív elleni védelmet szolgálja, és kiegészíti a fent említett EN 61482-1-2 szabványt. Ez a minősítés további biztosítékot nyújt arra, hogy a kapucni valóban megbízható védelmet nyújt a villamos ív okozta veszélyekkel szemben.

 • EN ISO 11611: Ez a szabvány a hegesztés és hasonló munkafolyamatok során nyújt védelmet. A lángálló téli kapucni megfelel ennek a szabványnak, így biztosítva, hogy a munkavégzés során ne érjen sérülés vagy károsodás a fejedet érő hőhatások következtében.

 • EN ISO 11612: Ez a szabvány a hő és lángállóságot igazolja. A kapucni kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a lángoknak és a hőnek. 

 • EN 13034: Ez a szabvány a folyékony vegyszerek elleni védelmet biztosítja. A lángálló téli kapucni megfelel ennek a szabványnak, így védelmet nyújt a különböző vegyszerekkel szemben, amelyek veszélyt jelenthetnek a bőrödre vagy a ruházatodra.

 • EN ISO 20471: Ez a szabvány a láthatóságot biztosítja. A lángálló téli kapucni kiemelkedően látható, így segít a biztonságod és a láthatóságod növelésében. Ez különösen fontos, ha olyan környezetben dolgozol, ahol a jó láthatóság a munkavédelmi előírások része.

 

Tehát a lángálló téli kapucni nemcsak megbízható védelmet nyújt a lángok, hanem az elektrosztatikus töltések, az elektromos ív, a hő, a folyékony vegyszerek és a láthatóság ellen is. Ez a számos szabványnak való megfelelés garantálja, hogy maximális védelmet élvezhetsz, miközben stílusosan és kényelmesen mozoghatsz a hideg téli napokban. Ne habozz tovább, szerezd be a lángálló téli kapucnit, és élvezd a nyugalmat és biztonságot, amit nyújtani tud!

 

40 °C - enyhe Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

A lángálló téli kapucni gondozása sem okoz majd számodra problémát, hiszen könnyen kezelhető és tartós. Az alábbiakban megtalálod a mosási leírásokat, hogy a lehető legjobban vigyázz rá:

 • Ajánlott mosási hőmérséklet: Maximum 40 °C. Ezen a hőmérsékleten mosva megőrizheted a kapucni minőségét és tartósságát. 

 • Kerüld a fehérítő használatát. Ez az anyagösszetételének megóvását és a kapucni tartósságát szolgálja. Így garantáltan megőrizheted a kapucni eredeti színét és megjelenését.

 • Ne szárítsd gépi szárítóban a kapucnit, mert ez károsíthatja az anyagot és az antisztatikus tulajdonságokat. Ajánlott természetes módon szárítani a kapucnit, például akasztva vagy síkban terítve.

 • A lángálló téli kapucnit nem szükséges vasalni. Az anyag minősége és a megfelelő ápolás garantálják, hogy a kapucni tökéletesen nézzen ki anélkül, hogy vasalnád.

 • Nem igényel vegytisztítást. Megfelelően mosva és gondozva otthon is tisztán és frissen tarthatod. Ez nemcsak időt és energiát takarít meg számodra, hanem hozzájárul a kapucni hosszú élettartamához is.

 

Tehát, ne aggódj a lángálló téli kapucni gondozása miatt, mert könnyen kezelhető és karbantartható. Ezekkel a egyszerű lépésekkel gondoskodhatsz arról, hogy a kapucni mindig tiszta, friss és megbízható legyen a viselése során.

 

Ha a hideg téli hónapokban is biztonságban szeretnél lenni és a stílusod sem szeretnéd feláldozni, akkor a lángálló téli kapucni a tökéletes választás számodra. Vásárold meg még ma, és garantáltan nem fogsz csalódni!

 • szín
  sárga/sötétkék 3389
  Cikkszám
  2169-1514-3389
Webáruház készítés