Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekLáthatósági Multinorm pulóver 3087-1762-3300

Láthatósági Multinorm pulóver 3087-1762-3300
65 816 Ft + ÁFA = 83 586 Ft

Láthatósági Multinorm pulóver 3087-1762-3300

 

60% modakril, 39% pamut, 1% antisztatikus szál, gyapjú, égésgátló, antisztatikus, 280 g/m²

 

A multinorm ruhadarabok forradalmi újítások a munkaruha-iparban. A fő céljuk az, hogy egyetlen ruhadarab minél több speciális szabványnak megfeleljen. Ez azt jelenti, hogy olyan ruházatot terveznek és fejlesztenek, amely egyszerre biztosítja a különböző védelmi szabványoknak való megfelelést.

A Blaklader multinorm pulóver az ilyen multinorm ruhadarabok legjobb példája. Ez a pulóver nem csupán lángálló, de antisztatikus és elektromos áthúzás elleni védelemmel is rendelkezik. Viselője teljes körű védelmet élvez a lángok, az elektrosztatikus feltöltődés és az elektromos áramütés ellen.

Az előnyeit tekintve a Blaklader multinorm pulóver kiemelkedik a többi munka- és védőruházat közül. Nem csupán hő és lángálló, hanem rendelkezik fényvisszaverő (High-vis) tulajdonsággal is, ami nagyban növeli a viselője biztonságát. Különösen rossz fényviszonyok között kiemelkedően jól látható, így megkönnyíti a munkavállalók azonosítását és csökkenti a balesetek kockázatát.

A pulóver kialakítása is kiemelkedő. Kerek nyakú, vastag pulóver, mely melegen tartja a viselőjét a hideg időjárásban. A mandzsetták bordázott kötésűek, ami segít megőrizni a pulóver formáját és a szél behatolásától is védi a viselőt. Az erősített varratok pedig biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Emellett fontos megemlíteni, hogy a Blaklader multinorm pulóver hővel érintkezve megszilárdul, így hatékonyan megakadályozza a ruházat lángra lobbanását. Ez jelentős biztonságot nyújt a viselője számára, mivel minimalizálja a súlyos sérülések és balesetek kockázatát.

Összességében a Blaklader multinorm pulóver kiváló választás a munkavállalók számára, akik olyan ruházatot keresnek, amely több védelmi szabványnak is megfelel. A ruhadarab nemcsak magas szintű biztonságot nyújt, hanem kényelmes és tartós is. A Blaklader multinorm pulóver valóban kiemelkedik a piacon elérhető munka- és védőruházatok közül, és kiváló választás mindenki számára, aki kiemelt figyelmet fordít a személyes biztonságra és a minőségi ruházatra.

 

Ez a ruhadarab az alábbi szabványokat teljesíti:

 1. EN 1149-5: Ez a szabvány az elektrosztatikus kisülések elleni védelmet jelöli. A pulóver antisztatikus tulajdonsággal rendelkezik, amely csökkenti az elektrosztatikus felhalmozódást.

 2. EN ISO 20471: Ez a szabvány a láthatóságot és a világító eszközökkel való jobb észlelhetőséget célozza meg. A pulóver fényvisszaverő anyagokat tartalmaz, amelyek nagy mértékben fokozzák a viselője biztonságát, különösen rossz fényviszonyok között.

 3. EN ISO 11612: Ez a szabvány a hő- és lángállóságot szabályozza. A pulóver hő- és lángálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek meggátolják a ruházat lángra lobbanását.

 4. IEC 61482-2, APC 1: Ez a szabvány az elektromos áthúzás elleni védelmet szabályozza. A pulóver elektromos áramütés elleni védelmet nyújt.

 5. EBT - 18,4 cal/cm²: Ez a jelölés a hőhatásokkal szembeni ellenállást mutatja. A pulóver kiváló hővédelmet nyújt, amely megszilárdul hőhatásra, így megakadályozza a ruházat lángra lobbanását.

 

 

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

A mosási utasítások a következők:

 • Maximum 40 °C-on mosható. Nem ajánlott fehérítő használata. Szárítógépben ne szárítsuk. Vasalás nem szükséges. Vegytisztítás nem ajánlott.

 

A fenti mosási utasítások betartása segít megőrizni a pulóver minőségét és tartósságát hosszú távon.

 • szín
  sárga 3300
  Cikkszám
  3087-1762-3300
Webáruház készítés