Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekMERINOI GYAPJÚ

MERINOI GYAPJÚ

A Merino gyapjú az egyik legkiválóbb minőségű természetes rostanyag a textiliparban. A Merino gyapjú a Merino juhok szőrén alapuló különleges textilanyag, amelyet évszázadok óta használnak a textiliparban. Ez a finom, puha és tartós anyag a legmagasabb minőségű gyapjúk közé tartozik, és számos előnyös tulajdonságot kínál, amelyek kiemelik a termékpalettáját.

  1. A Merino gyapjú rendkívül puha tapintású, és kiváló kényelmet biztosít a viselőjének. Az anyag finomsága miatt nem okoz irritációt vagy viszketést, így ideális választás azok számára, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek. A Merino gyapjúval készült termékek simák és kellemesek az érintésre, amelyek kényelmet és kifinomultságot sugároznak.

  2. Termoregulációs tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy képes megtartani a test hőmérsékletét a változó időjárási körülmények között. Az anyag képes természetes módon szigetelni a testet a hideg időjárásban, miközben lélegzőségét megőrzi, és megtartja a test hűvösét a melegebb környezetben. Ez a tulajdonság különösen előnyös szabadban végzett tevékenységekhez, túrázáshoz vagy sportoláshoz.

  3. Kiváló nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkezik. Az anyag képes gyorsan felszívni a nedvességet a bőrről, miközben megakadályozza a túlzott izzadást és a kellemetlen testszagok kialakulását. Ez azt jelenti, hogy a viselője mindig száraz és friss érzést tapasztalhat, még intenzív tevékenység során is.

  4. Természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák a kellemetlen szagok kialakulását. Az anyag gátolja a baktériumok elszaporodását, így a Merino gyapjúból készült termékek hosszabb ideig frissek és szagtalanok maradnak.

  5. Kiváló minőségű és tartós, ami lehetővé teszi a hosszú élettartamú termékek előállítását. Az anyag ellenáll a súrlódásnak és a kopásnak, így a Merino gyapjúból készült ruházat és kiegészítők hosszú távon is megőrzik eredeti minőségüket.

Luxusminőségű választás a textiliparban. A puhasága, kényelme, termoregulációs tulajdonságai, nedvességelvezetése, szagsemlegessége és tartóssága kiemelkedő előnyöket kínál a viselőinek. Válassza a Merino gyapjút, hogy magas minőségű és stílusos termékeket készítsen, amelyek kényelmet és eleganciát nyújtanak.

  • Cikkszám
    1120
Webáruház készítés