Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekMICROFLEECE

MICROFLEECE

A microfleece egy könnyű, puha és meleg anyag, amelyet gyakran használnak munkaruhák, szabadidőruhák és kültéri tevékenységekhez tervezett ruházat gyártásához. Ez az anyag kiváló hőtartó képességgel rendelkezik, miközben lélegző és gyorsan száradó tulajdonságokkal is bír.

 

A microfleece anyagot általában poliészterből készítik, és az anyag kialakítása révén apró, puha hurkokat hoz létre, amelyek létrehoznak egy meleg és légáteresztő réteget. Az anyag textúrája lehetővé teszi a levegő áramlását a hurkok között, így a test hőmérsékletét megtartva, miközben a nedvességet távol tartja a bőrtől.

 

A microfleece anyag rendkívül kényelmes viseletet biztosít, mivel lágy és sima tapintású. Nem irritálja a bőrt, és könnyű súlya miatt könnyeD mozgást enged. Ezért ideális választás olyan tevékenységekhez, amelyek során fontos a mozgékonyság, például hegymászás, túrázás vagy síelés.

 

E mellett a microfleece anyag rendkívül tartós és ellenálló. Nem könnyen szakad vagy deformálódik, és ellenáll a koptatásnak, ami lehetővé teszi hosszú élettartamát a rendszeres használat során. Könnyen tisztítható, mivel gyorsan szárad és ellenáll a foltoknak.

 

A microfleece anyag sokoldalúsága miatt széles körben alkalmazzák a munkaruházatok területén. Az anyag hőtartó képessége és légáteresztő tulajdonságai lehetővé teszik a test hőmérsékletének szabályozását a változó munkakörülmények között. Emellett könnyű súlya miatt nem terheli meg a viselőt, és kényelmes viseletet biztosít hosszabb ideig tartó munkavégzés során is.

 

Összességében a microfleece anyag kiváló választás a munkaruházatban, amely kényelmet, hőtartást és tartósságot kínál. Legyen szó hideg időjárásról vagy intenzív fizikai aktivitásról, ez az anyag biztosítja a szükséges védelmet és kényelmet a viselő számára.

  • Cikkszám
    1113
Webáruház készítés