Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekMODACRYLIC

MODACRYLIC

A modacrylic egy speciális szintetikus textil anyag, amelyet gyakran használnak munkaruházatokban és tűzvédelmi ruházatban. Ez az anyag egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a biztonsághoz és a kényelemhez.

 

A modacrylic anyagot polimerből készítik, amely tartalmazza az acrilonitril és a vinil-klorid komponenseket. Ez a kombináció erős és tűz ellenálló tulajdonságokkal rendelkezik. Az anyag önmagában nem olvad, hanem gyulladáskor megolvadás helyett alacsony lánggal ég, és nem terjed tovább a tűz.

 

Az egyik legfontosabb előnye a modacrylic anyagnak az, hogy nagyon ellenáll a hőnek és a lángnak. Ezért alkalmazzák gyakran olyan munkakörnyezetekben, ahol tűz- és hőveszély áll fenn, például a tűzoltók, az ipari munkások vagy az elektromos szerelők munkaruházatában. Az anyag segít minimalizálni a sérülés kockázatát, mivel lassítja a láng terjedését és kisebb sérüléseket okozhat a viselőnek.

 

Ezen kívül a modacrylic anyag rendkívül ellenálló a kémiai anyagokkal és a rozsdásodással szemben. Ez azt jelenti, hogy az anyag nem veszíti el tulajdonságait a különböző vegyszerekkel való érintkezés során, és hosszú távon is megőrzi a tartósságát. Ez fontos szempont a munkaruházat területén, ahol a ruházatnak képesnek kell lennie ellenállni az ipari kémiai anyagoknak vagy más agresszív anyagoknak.

 

A modacrylic anyag könnyű és kényelmes viseletet biztosít. Nem irritálja a bőrt, és lélegző tulajdonságai lehetővé teszik a levegő áramlását a ruházatban. Ez különösen fontos hosszabb munkavégzés során vagy meleg környezetben, ahol a kényelem és a szellőzés kulcsfontosságú.

 

Ezenkívül a modacrylic anyag könnyen kezelhető és tartós. Általában mosógépben mosható, és ellenáll a koptatásnak és a színvesztésnek. Ez megkönnyíti a ruházat tisztítását és fenntartását, ami hosszú élettartamot eredményez.

  • Cikkszám
    1115
Webáruház készítés