Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekMULTINORM melles nadrág 2608-1514-3389

MULTINORM melles nadrág 2608-1514-3389
99 087 Ft + ÁFA = 125 841 Ft

MULTINORM melles nadrág 2608-1514-3389

75% pamut, 24% poliészter, 1% antisztatikus, lángálló, 350g / m²

Ismerkedj meg a Blaklader Multinorm melles nadrággal! Ennek a lenyűgöző ruhadarab megalkotásánál az volt a cél, hogy egyetlen nadrágban ötvözze a különféle speciális szabványok előírásait. Hagyd, hogy elmeséljem, miért érdemes rádöbbenned, hogy ez a nadrág lesz a következő kedvenced!

 

Először is, a Blaklader Multinorm nadrág kiváló minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa a tartósságot és a kényelmet. A nadrág 75% pamutból, 24% poliészterből és 1% antisztatikus anyagból áll, ami azt jelenti, hogy nem csak jól néz ki, hanem kellemes viselet is. A 350g/m² anyag vastagsága pedig megfelelő védelmet nyújt a munkaterületen.

 

Nem csak egy egyszerű munkaruhadarab. Ez egy valódi multifunkcionális ruha, amely képes megfelelni számos szabvány előírásainak. Nem csak lángálló, hanem antisztatikus és elektromos áthúzás elleni védelemmel is rendelkezik. Tehát, ha a biztonság a legfontosabb számodra, akkor ez a nadrág lesz a tökéletes választás.

 

A Blaklader Multinorm nadrág továbbá High-Vis, azaz jól láthatósági jellemzőkkel is rendelkezik. A nadrágon található 65 mm-es fényvisszaverő csíkok biztosítják, hogy mindig észrevegyenek téged, még rosszabb fényviszonyok között is. A biztonságos munkavégzésre gondolva a térdvédő tartó zsebeket CORDURA®/Kevlar®/Protal® erősítéssel látták el, és a dokumentumokat is biztonságban tarthatod a praktikus zsebfedővel védett zsebekben.

 

Ez a nadrág nem csak a fizikai veszélyektől véd, hanem a vegyszerektől is. Tehát, ha olyan munkakörben dolgozol, ahol a folyékony vegyszerekkel való érintkezés mindennapos, akkor ez a nadrág tökéletes választás számodra.

 

Elsősorban azoknak a munkásoknak ajánlott, akik szabadtéren, elektromos szereléssel vagy hegesztéssel foglalkoznak. Azoknak, akiknek fontos a védelem és a kényelem egyaránt.

 

Most pedig hadd meséljek neked a szabványokról, amelyeknek ez a nadrág megfelel.

 • EN 1149-5: Ez a szabvány az elektrosztatikus töltések elleni védelmet szabályozza, így minimalizálja a szikrázás és elektromos kisülések kockázatát.

 • EN 13034 PB [6]: Ez a szabvány meghatározza a folyékony vegyszerek elleni védelem követelményeit. A Blaklader multinorm munkanadrág védelmet nyújt bizonyos folyékony vegyszerekkel szemben, így minimalizálva a balesetek kockázatát.

 • EN ISO 20471, 2. osztály: Ez a szabvány meghatározza a nagy láthatóságú ruházat követelményeit, és biztosítja, hogy a viselője jól látható legyen a munkakörnyezetben, még rossz fényviszonyok között is.

 • EN ISO 11611: Ez a szabvány az ív- és a lánghegesztés során nyújtott védelmet szabályozza. 

 • EN ISO 11612: Ez a szabvány az hő és lángállóságra vonatkozik. A munkanadrág A1, A2, B1, C1, E3, F1 minősítéssel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a ruhadarab hatékonyan védjen a hő és a láng ellen.

 • IEC 61482-2, 1. osztály: Ez a szabvány a elektromos ív által okozott termális veszélyek elleni védelmet szabályozza. A munkanadrág első osztályú minősítéssel rendelkezik, így hatékony védelmet nyújt a potenciális veszélyek ellen.

 • A EN 14404:2004+A1:2010 szabvány szerinti térdvédők lehetővé teszik, hogy kényelmesen és hatékonyan védd a térdedet a hosszabb ideig tartó térdeléskor.
 • EN ISO 15797: Ez a szabvány az ipari mosási eljárásokra vonatkozik, amely biztosítja, hogy a munkanadrág hosszú élettartamú és könnyen tisztítható legyen.

 

 

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

A Blaklader multinorm munkanadrág tisztítása is rendkívül egyszerű és kényelmes. Csupán néhány alapvető útmutatást kell követned, hogy hosszú élettartamú és tökéletes állapotú maradjon:

 • Örömmel jelentem, hogy a Blaklader Multinorm nadrág könnyedén mosható 60 °C-on.
 • Nem kell aggódnod a vasalás miatt, hiszen erre nincs szükség.
 • A szárítógépben is biztonsággal száríthatod, csak a hőmérsékletet tartsd alacsonyan.
 • És felejtsd el a vegytisztítást, hiszen erre sincs szükség. 

 

Összefoglalva, a Blaklader Multinorm melles nadrág egyedülálló kombinációt nyújt a kényelemről, a stílusról és a legmagasabb szintű biztonságról. Ha azt szeretnéd, hogy a munkaruhád megfeleljen a legszigorúbb előírásoknak és a tevékenységedhez igazodjon, akkor ne habozz többé! Vásárold meg a Blaklader Multinorm nadrágot, és fedezd fel, milyen különbséget tud tenni az életedben!

 • szín
  sárga/sötétkék 3389
  Cikkszám
  2608-1514-3389
Webáruház készítés