Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekMULTINORM munkásnadrág 1478-1514-8933

MULTINORM munkásnadrág 1478-1514-8933
 • MULTINORM munkásnadrág 1478-1514-8933
 • MULTINORM munkásnadrág 1478-1514-8933
63 736 Ft + ÁFA = 80 945 Ft

MULTINORM munkásnadrág 1478-1514-8933

 

75% pamut, 24% polieszter, 1% egyéb, antisztatikus, lángmentes, 350g / m²

Engedd meg, hogy bemutassam neked a Blaklader Multinorm munkanadrágot, egy olyan kimagasló ruhadarabot, amely egyszerre felel meg több speciális szabványnak. Ez a munkaruha az iparban forradalmi újítás, amely nem csak biztonságot nyújt, de stílusos megjelenést is garantál.

 

Ez a munkanadrág  75% pamutból, 24% polieszterből és 1% egyéb anyagból készült, így páratlan kényelmet és hosszú élettartamot biztosít viselőjének. Az antisztatikus és lángmentes tulajdonságoknak köszönhetően ez a nadrág megóv a potenciális veszélyektől. Képzeld el, milyen nyugodt lehetsz, tudva, hogy védve vagy az elektromos áthúzás és a tűzveszély ellen.

 

A Blaklader Multinorm munkanadrág a legmagasabb szabványoknak is megfelel. A láthatósági szabványok szerint kialakított, jól látható (High-Vis) fényvisszaverő csíkokkal rendelkezik, így akár rossz látási viszonyok között is könnyedén észrevehető vagy. Emellett ellenáll bizonyos folyékony vegyszereknek is, így extra védelmet nyújt a munkád során.

 

A nadrágszárak belső részén CORDURA®/Kevlar®/Protal® megerősítéssel ellátott térdvédő tartó zsebek találhatók, ami további védelmet nyújtanak és megnövelik a nadrág tartósságát. Szintén érdemes megemlíteni a praktikus dokumentumtartót és a zsebfedővel védett zsebeket, amelyek lehetővé teszik, hogy minden szükséges eszközöd kéznél legyen.

 

Ez a modell elsősorban a szabadtéren, elektromos szerelésnél és hegesztésnél dolgozó munkásoknak lett tervezve. Azoknak, akik egy olyan munkanadrágra vágynak, ami nem csak megfelel az elvárásaiknak, de egyúttal stílusos megjelenést is biztosít.

 

A 1514-es anyagkódú Blaklader Multinorm munkanadrág egy speciális égésgátló anyagból készül, amelyet a legjobb kombinációban választottak ki az erő és a kényelem érdekében. Az anyag minősítése Öko-Tex® 100, tehát biztos lehetsz benne, hogy környezetbarát és egészségre ártalmatlan.

 

Most pedig nézzük meg, hogy milyen szabványoknak és előírásoknak felel meg:

 • EN 1149-5: Ez a szabvány garantálja az antisztatikus tulajdonságokat, így minimalizálja az elektrosztatikus feltöltődést és a lehetséges robbanásveszélyt.

 • EN ISO 11611: Ez a szabvány azok számára lett kialakítva, akik hegesztéssel foglalkoznak. Az 1. osztály A1+A2 minősítés azt jelenti, hogy ez a ruházat magas szintű hő és lángállóságot nyújt, megvédve a hegesztés során keletkező veszélyektől.

 • EN ISO 20471: Ez a szabvány a magas láthatóságú ruházatot szabályozza. A Blaklader Multinorm munkanadrág 1. osztályú magas láthatóságú ruházatnak felel meg, így megőrizheted biztonságodat még rossz látási körülmények között is.

 • IEC 61482-2: Ez a szabvány az elektromos ívhez használt védőruházatot szabályozza. A Blaklader Multinorm munkanadrág 1. osztályú védelmet nyújt az elektromos ív okozta sérülések ellen.

 • EN 13034 PB [6]: Ez a szabvány védelmet biztosít bizonyos folyékony vegyszerek ellen. Tehát akár munkád során érintkezel ilyen anyagokkal, ez a nadrág védelmet nyújt számodra.

 • EN ISO 15797: Ez a szabvány a munkaruhák moshatóságát szabályozza. A Blaklader Multinorm munkanadrág könnyedén tisztítható, így mindig friss és higiénikus lesz.

 • EN ISO 11612: Ez a szabvány a hő és lángálló ruházatot szabályozza. A Blaklader Multinorm munkanadrág A1, A2, B1, C1, E3, F1 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kiemelkedő védelmet nyújt a hő és a lángok ellen. Az ATPV értéke 11,0 cal/cm², míg az HAF értéke 82,0%, így a nadrág megvéd az ívzárlati hőhatásokkal szemben.

 • EN 14404: 2004+A1: 2010: Ez a szabvány a térdvédőket szabályozza. A Blaklader Multinorm munkanadrág tartalmaz térdvédő tartó zsebeket, amelyek CORDURA®/Kevlar®/Protal® megerősítéssel vannak ellátva, így kiváló védelmet nyújtanak a térdnek.

 

60 ° C Nincs fehérítés Szárítógépben szárítható - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO bukdácsolás

A Blaklader Multinorm munkanadrág gondozása is rendkívül egyszerű és praktikus. Itt vannak a tisztítási útmutató lépései, hogy a ruházat mindig tökéletes állapotban maradjon:

 • A munkanadrágot mosógépben moshatod 60 °C-on. Ez a hőmérséklet elegendő ahhoz, hogy hatékonyan eltávolítsa a szennyeződéseket és frissítse a nadrágot.

 • Ne fehérítsd, mivel ez károsíthatja az anyagot és csökkentheti a ruhadarab védő tulajdonságait. Kerüld az agresszív fehérítőszereket és a klóros alapú termékeket.

 • Szárítógépben száríthatod a munkanadrágot alacsony hőfokon. Ez a módszer gyors és hatékony, így hamar készen állhatsz a következő munkanapra. Ügyelj arra, hogy ne használj magas hőmérsékletet, mert az károsíthatja az anyagot.

 • Nem igényel vasalást. Az anyag és a ruházat kialakítása önmagában is biztosítja a sima és rendezett megjelenést. Tehát nem kell időt és energiát pazarolnod az vasalásra.

 • A ruházatot ne vigye a vegytisztítóba. A megfelelő tisztításhoz és gondozáshoz nincs szükség vegyszerekre vagy speciális tisztítási eljárásokra.

A fenti mosási utasítások betartása elegendő ahhoz, hogy a munkanadrág mindig friss és tiszta legyen.

 

Most, hogy megismerted a Blaklader Multinorm munkanadrágot és azt, hogy milyen magas szabványoknak felel meg, nem tudsz ellenállni annak a kiváló védelemnek és kényelemnek, amit ez a ruhadarab nyújt. Bátran válaszd ezt a ruházatot, hogy magabiztosan és biztonságban dolgozhass. Ne habozz, lépj a következő szintre a Blaklader Multinorm munkanadrággal!

 • szín
  sötétkék/sárga 8933
  Cikkszám
  1478-1514-8933
Webáruház készítés