Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekMULTINORM softshell dzseki 4948-1560-3389

MULTINORM softshell dzseki 4948-1560-3389
 • MULTINORM softshell dzseki 4948-1560-3389
151 975 Ft + ÁFA = 193 009 Ft

MULTINORM softshell dzseki 4948-1560-3389

 

44% modakril, 29% pamut, 11% poliamid, 6% poliuretán, 5% poliészter, 3% aramid, 2% antisztatikus, 3 rétegű softshell, égésgátló, antisztatikus, laminált, vegyszerfröccsenés (EN13034), 490 g/m²

Bemutatjuk Önnek a légáteresztő szél és vízálló anyagból készült ruhát, mely tökéletes választás kültéri tevékenységekhez. Ez a ruha nem csak stílusos és funkcionális, hanem számos szabványnak is megfelel, hogy biztonságban és kényelemben tudjon dolgozni.

A ruha vízálló tulajdonságát a ragasztott varratok hiánya biztosítja. Ez azt jelenti, hogy a ruha kiválóan ellenáll a nedvességnek és vízhatlan marad még nedves környezetben is. A fémmentes, olaj-, szennyeződés- és víztaszító anyag pedig garantálja, hogy a ruha tiszta és ellenálló maradjon az olaj- és szennyeződésfoltokkal szemben.

A külső címkék hozzájárulnak a termék minőségének és eredetiségének igazolásához. A műanyag pattintható polár bélésű gallér és a magas gallér takaró cipzárral kényelmesen tartja a nyakat melegen és védi a hideg széltől. A D-gyűrű pedig praktikus kiegészítőket, például kulcstartót vagy zseblámpát rögzíthet.

A ruha robosztus rejtett egyirányú műanyag cipzárral záródik az elülső részen, melyet rejtett műanyag nyomógombokkal rögzíthet. Ez a megoldás nem csak praktikus és tartós, hanem esztétikus is. Ezenkívül a ruhán található cipzáras mellzseb, elülső zsebek cipzárral és belső telefonzseb is kényelmes tárolási lehetőségeket biztosítanak a szükséges eszközöknek.

Az ujjvég gumiszalaggal és csuklóval állítható, így megfelelően illeszkedik a kezekhez és megakadályozza a hideg levegő bejutását. A 50 mm széles lángálló fényvisszaverő szalagok és a nyomtatott fényvisszaverő szalagok növelik a láthatóságot és a biztonságot, különösen rossz fényviszonyok között.

A zubbony megfelel az alábbi szabványoknak:

 • EN 1149-5: Elektrosztatikus kisülést megelőző védőruházat. Az "Az" jelölés arra utal, hogy az adott védőruházat elektrosztatikus kisülést megelőző tulajdonságokkal rendelkezik.

 • EN ISO 20471: Fényvisszaverő védőruházat. Az osztályozás itt XS-S méretben 2. osztályt jelent, míg a M méretben 3. osztályt jelent. Ez a szabvány a láthatóságot és a munkavállalók észlelhetőségét biztosítja különböző környezetekben.

 • EN ISO 11611: Az ívhegesztést és az összehasonlítható munkafolyamatokat végező védőruházat. Az 2. osztály jelzés az ívhegesztésre vonatkozó osztályozás, míg az A1+A2 jelzés az anyagoknak az ívhő hatására való tűzállóságát jelzi.

 • EN 13034: Védőruházat a folyékony kemikáliákkal szembeni védelemre. A PB [6] jelölés a ruházatnak a folyékony kemikáliákkal szembeni védelmét jelzi a szabvány szerinti osztályozásban.

 • ELIM - 30 cal/cm²: Az ívnyírókhoz és az elektromos ívhoz használt védőfelszerelések szabványa. Az "ELIM" az ívhoz tartozó energia határértékét jelöli, ebben az esetben 30 cal/cm².

 • EBT - 33 cal/cm²: Ez a jelölés további specifikációt ad az ívhegesztéshez használt védőfelszerelésnek az ívenergia határértékével kapcsolatban, ebben az esetben 33 cal/cm².

 • IEC 61482-2, APC 2: Az elektromos ívhegesztéshez használt védőruházat teljesítményszintjeinek osztályozását határozza meg. Az "APC 2" jelölés az elektromos ívhegesztéssel szembeni védettség szintjét jelzi.

 • EN ISO 11612: Védőruházat a hőhatásokkal szembeni védelemre. Az A1, A2, B1, C2, F2 jelölések az egyes tulajdonságokat írják le, például a tűzállóságot, hőállóságot, cseppállóságot és fúvóka lángot.

Ezek a szabványok és jelölések fontosak a munkavállalók biztonságának biztosításában, különösen olyan munkaterületeken, ahol különböző kockázatoknak vannak kitéve. A megfelelő védőruházat kiválasztása és viselése a munkavállalók védelme érdekében kiemelkedő fontosságú.

60 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

Kézi vagy gépi mosás 30°C-on. Használjon enyhe mosószert. Ne használjon fehérítőt vagy erős vegyszereket.

Alacsony hőfokon szárítsa. Ne vasalja. Ne tisztítsa vegytisztítóban.

 

Válassza ezt a ruhát, hogy a legmagasabb szabványoknak megfelelő, kényelmes és védelmet nyújtó viseletben tölthesse mindennapi tevékenységeit!

 • szín
  sárga/sötétkék 3389
  Cikkszám
  4948-1560-3389
Webáruház készítés