Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekMULTINORM szerszámos mellény 3078-1514-3300

MULTINORM szerszámos mellény 3078-1514-3300
 • MULTINORM szerszámos mellény 3078-1514-3300
65 469 Ft + ÁFA = 83 146 Ft

MULTINORM szerszámos mellény 3078-1514-3300

75% pamut, 24% poliészter, 1% antisztatikus, lángmentes, 350g / m²

Fedezze fel a tökéletes munkaruha megoldást a legújabb termékünkkel, amely tökéletes kombinációt nyújt a kényelem, a tartósság és a biztonság között! A 75% pamut, 24% poliészter és 1% antisztatikus összetételű twill anyagból készült lángálló antisztatikus mellényünk minden igényét kielégíti.

 

Ez a mellény kiváló tulajdonságai révén ellenáll az olajnak, szennyeződésnek és víznek is. Így mindig makulátlan és friss marad, még a legkeményebb munkakörülmények között is. Bízhat benne, hogy ez a multinorm mellény az Ön oldalán áll.

 

Az egyik legfontosabb dolog, amit egy munkaruhatól elvárunk, a könnyű hozzáférés a szerszámokhoz. Ezt a mellényt úgy terveztük, hogy számos zsebet kínáljon, amelyek rugalmasan elérhetők és praktikusan elhelyezettek. A maximális kényelem érdekében a mellény dupla cipzárral rendelkezik, amely lehetővé teszi az állítható szélességet, így télen és nyáron is viselheti. Nem kell aggódnia a biztonság miatt sem, mert a mellény hátul nyílással rendelkezik, amely lehetővé teszi az alatta lévő biztonsági heveder rögzítését.

 

Ez a mellény nem csak a funkcionalitás terén jeleskedik, hanem kiváló minőségű anyagokból is készült. Robusztus és tartós anyagból készült, hogy hosszú távon megbirkózzon a mindennapos kopással és igénybevétellel. Külső tanúsító címkékkel rendelkezik, amelyek bizonyítják a mellény minőségét és megbízhatóságát.

 

Az extra részletek is megmutatják, hogy gondosan terveztük ezt a mellényt. Oldalsó kalapácshurkok és széles övhurkok gondoskodnak arról, hogy minden eszközét biztonságosan és kényelmesen tárolhassa. Kivehető ID-zsebbel is rendelkezik, hogy megkönnyítse az esetleges azonosítást.

 

A lazán lelógó mellzsebek pedig telefonzsebbel és tollzsebbel rendelkeznek, hogy minden fontos eszköze könnyen hozzáférhető legyen. Dupla varrással varrt lángálló fényvisszaverő szalagok biztosítják a láthatóságot és a biztonságot a sötétben vagy rossz látási viszonyok között is.

 

Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a mellényünk számos fontos tanúsítványát és jellemzőjét:

 • EN 1149-5: Ez a szabvány az elektrosztatikus kisülések elleni védelemre vonatkozik. Mellényünk megfelel ennek a szabványnak, így biztosíthatjuk Önt arról, hogy a mellény elektrosztatikus kisülésekkel szemben védett.

 • EN ISO 20471, 2. osztály: Ez a szabvány a láthatósági ruházat jellemzőit szabályozza. 

 • IEC 61482-2, 1. osztály: Ez a szabvány a villamos ív okozta sérülések elleni védelemre vonatkozik. 

 • EN ISO 11612 A1,A2,B1,C1,F1: Ez a szabvány az öltözet láng és hővédelmét szabályozza. 

 • ATPV értéke 11,0 cal/cm², Az érték azt mutatja, hogy a mellény mennyi energiát képes elnyelni és távol tartani a testtől a lángokkal szemben. Az ATPV mérőszáma a lángok okozta hőenergia mennyiségét jelzi, amit a mellény elbír anélkül, hogy a testhez érné és sérülést okozna.
 • HAF értéke 82,0%. A lángok okozta hőhatás csökkentésének mértékét jelzi. Mellényünk HAF értéke 82,0%, ami azt jelenti, hogy a mellényünk rendkívül hatékonyan csökkenti a lángok által keltett hőhatást, így minimalizálva a sérülés kockázatát.

 

 

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

Az Ön kényelme és a mellényünk tartóssága érdekében javasoljuk, hogy tartsa be a következő mosási útmutatót:

 • A mellényt 60 °C-on moshatja. A magas hőmérséklet segít megölni a baktériumokat és gondoskodik a higiénikus mosásról.

 • N nem igényel fehérítést. Kerülje a fehérítőszerek használatát, mert azok károsíthatják az anyagot és csökkenthetik a lángállóságát.

 • Javasoljuk, hogy a mellényt alacsony hőfokon szárítsa a szárítógépben. Így elkerülheti a túlzott hőhatást, ami ronthatja az anyag tulajdonságait.

 • Nem szükséges vasalni a mellényt. A lángálló és antisztatikus anyag megőrzi simaságát és formáját mosás után is. Az anyag tulajdonságainak megőrzése érdekében javasoljuk, hogy kerülje a vasalást.

 • A mellényt nem szükséges vegytisztításra vinni. Ha követi a mosási és szárítási utasításokat, a mellénye mindig tiszta és friss marad.

 

Bízzon abban, hogy a mellényünk tartós és könnyen kezelhető anyagból készült, így hosszú távon is kiváló állapotban marad. Ne kockáztasson más tisztítási módszerekkel, amelyek károsíthatják a mellényt és csökkenthetik a védő tulajdonságait.

 

Fedezze fel a Multinorm mellényünk kiváló tulajdonságait és biztonságot nyújtó funkcióit. Ideális választás munkavédelmi követelményeknek megfelelő védőruházatot kereső szakemberek és munkavállalók számára. 

 • szín
  sárga 3300
  Cikkszám
  3078-1514-3300
Webáruház készítés