Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekMultinorm lángálló nadrág INHERENS 1588-1513-5389

Multinorm lángálló nadrág INHERENS 1588-1513-5389
 • Multinorm lángálló nadrág INHERENS 1588-1513-5389
87 962 Ft + ÁFA = 111 712 Ft


Multinorm lángálló nadrág INHERENS 1588-1513-5389

 

40% modakril, 24% FR viszkóz, 20% poliészter, 10% pamut, 4% aramid, 2% antisztatikus, kettős szövésű, égésgátló, antisztatikus, 310 g/m²

Végre megtaláltad azt a tökéletes lángálló nadrágot, amire mindig is vágytál! A Multinorm lángálló nadrág INHERENS minden szempontból kivételes választás. Engedd meg, hogy részletesen bemutassam neked, hogy miért érdemes beszerezned ezt az lenyűgöző terméket.

 

Ez a különleges anyag összetétel garantálja a maximális védelmet és kényelmet. A 310 g/m²-os súlya könnyedén viselhető, anélkül, hogy bármi gátolná a mozgásodat.

 

Az elsődleges előnye ennek a nadrágnak az, hogy a szövet eredendően égésgátló (INHERENS). Ez azt jelenti, hogy a gyulladásgátló tulajdonságok már a szálakban megtalálhatóak, és nem csak különleges bevonattal vannak ellátva. Ezáltal hosszú távon is megőrzi hatékonyságát, így biztonságban érezheted magad bármilyen veszélyes környezetben.

 

A lángálló nadrágunk további előnye, hogy CORDURA® / Kevlar® / Protal® megerősített térdvédő zsebpanelekkel rendelkezik. Ezek a panelek extra védelmet nyújtanak a térdnek, hogy minden helyzetben biztonságban legyél. Emellett számos okos zseb megoldást kínálunk, amelyek a minősítési szabványoknak is megfelelnek. Tudjuk, hogy fontosak a tárolási lehetőségek, ezért a nadrágunk tervezésekor ezt is szem előtt tartottuk.

 

A tartósság és hosszú élettartam szempontjából a Ripstop anyagunk kiváló választás. Ez a csúcsminőségű anyag ellenáll a szakadásoknak és kopásnak, így a nadrágod hosszú ideig tökéletes állapotban marad. Az anyagunk Öko-Tex® 100 minősítéssel rendelkezik, ami biztosítja, hogy környezetbarát és egészséges anyagot viselsz.

 

A Multinorm lángálló nadrág INHERENS nem csak a kiváló anyagösszetételével és tartósságával ragyog, hanem számos szabványnak is megfelel. Engedj meg, hogy röviden bemutassam neked ezeket a szabványokat, amelyek garantálják a lángálló nadrágunk minőségét és megbízhatóságát:

 • EN ISO 15797: Ez a szabvány a mosási tulajdonságokat szabályozza, ami azt jelenti, hogy a nadrágunk könnyen mosható és tartja alakját akár 60 °C-os hőmérsékleten. 

 • EN 1149-5: Ez a szabvány a szövetek elektrosztatikus feltöltődésének ellenállóságát ellenőrzi. 

 • EN ISO 20471, 2. osztály: Ez a szabvány a láthatóságot és a fényvisszaverő képességet szabályozza. 

 • EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E1, F1: Ez a szabvány a hő és lángállóságot ellenőrzi. 

 • EN ISO 11611 1. osztály A1+A2: Ez a szabvány a hegesztéssel kapcsolatos védőruházatot szabályozza. 

 • IEC 61482-2: Ez a szabvány az elektromos ívhatásoktól nyújt védelmet. 

 • EN 13034: Ez a szabvány a vegyi anyagok elleni védelmet szabályozza. Nadrágunk PB [6] minősítéssel rendelkezik.

 • EN 14404:2004+A1:2010: Ez a szabvány a térdvédőket szabályozza. A nadrágunkhoz a 4027 és 4057 térdvédő kompatibilis.

 •  ATPV (Arc Thermal Performance Value) értéke 11,9 cal/cm². Ez az érték azt mutatja, hogy mennyi hőenergiát képes elnyelni és elvezetni a nadrág a testedtől, így védi meg a bőrödet a súlyos égési sérülésektől. Az ilyen magas ATPV érték azt jelenti, hogy a nadrág kiváló tűzvédelmi tulajdonságokkal rendelkezik, és megbízhatóan véd a hőhatásokkal szemben.
 • HAF (Heat Attenuation Factor) értéke pedig 79,3%. Ez azt mutatja, hogy mennyire hatékonyan csökkenti a nadrág a hőenergiát, mielőtt az a bőrödhöz érne. Ez a magas HAF érték biztosítja, hogy a nadrág maximális védelmet nyújtson a tűz vagy hőhatások ellen, így biztonságban érezheted magad a veszélyes helyzetekben is.
 • LOI (Limiting Oxygen Index) értéke pedig 29,6%. Ez az érték azt mutatja, hogy mekkora mennyiségű oxigénre van szükség a nadrágban található anyagok égéséhez. Minél magasabb az LOI érték, annál nehezebben gyulladnak meg az anyagok, és annál jobban gátolják az égést. Az ilyen magas LOI érték azt jelenti, hogy a lángálló nadrágunk nagyon hatékonyan véd a lángok terjedése ellen, biztosítva ezzel a maximális védelmet.

 

Ahogy láthatod, a nadrág minden szempontból kivételes választás. Magas minősége, tartóssága és a számos szabványnak való megfelelése garantálja a biztonságodat a munkavégzés során. Ne feledd, hogy rendelkezésre áll a női (7189változat is, így mindenki megtalálhatja a tökéletes nadrágot.

 

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

Nem kell aggódnod a kezelése miatt, mert rendkívül egyszerű és praktikus. Engedd meg, hogy elmagyarázzam a kezelési utasításokat, hogy teljes mértékben kihasználhasd ennek a lenyűgöző terméknek az előnyeit.

 • A nadrág mosható 60 °C-os hőmérsékleten, ami lehetővé teszi a hatékony és alapos tisztítást. 
 • A szárítás során egyszerűen tedd a nadrágot a szárítógépbe, de válassz alacsony hőfokot. 
 • Nem szükséges vasalnod a lángálló nadrágot, így időt és energiát spórolhatsz meg. 
 • Nincs szükség vegytisztításra sem.

Egyszerűen kövesd a fent említett mosási és szárítási utasításokat, és nadrágod mindig friss és készen áll a használatra.

 

Ne habozz tovább, tedd meg a következő lépést az optimális védelem felé, és szerezd be ezt a Multinorm lángálló nadrágot ! A biztonság és a kényelem mindig előnyben kell legyen, és ez a nadrág minden igényedet kielégíti. Rendeld meg most, és tapasztald meg magad, hogy milyen lenyűgöző terméket kínálunk!

 

INHERENS

Az INHERENS minőségű anyag  az úgynevezett beépített tulajdonságú szövetek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a lángálló tulajdonságok be vannak építve az anyag száláiba. Ez az anyag tartós, könnyű és kényelmes. A lángálló tulajdonságok nem külső kezeléssel vagy bevonattal érik el, hanem a szövet összetételében benne vannak. Ez biztosítja, hogy a lángálló tulajdonságok hatékonyak maradjanak a ruhadarab teljes élettartama során, akár többszöri mosás vagy hosszú ideig tartó használat után is. Emellett az beépített tulajdonságú lángálló anyagokat gyakran kényelmesnek találják, mivel jobb légáteresztő képességgel és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek a kezelt anyagokhoz képest.

 

 • szín
  narancssárga/sötétkék 5389
  Cikkszám
  1588-1513-5389
Webáruház készítés