Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekMultinorm lángálló zubbony 4087-1514-3389

Multinorm lángálló zubbony 4087-1514-3389
 • Multinorm lángálló zubbony 4087-1514-3389
74 480 Ft + ÁFA = 94 590 Ft


Multinorm lángálló zubbony 4087-1514-3389

 

75% pamut, 24% poliészter, 1% antisztatikus, twill, égésgátló antisztatikus, 350g / m² 

 

A Multinorm zubbony egy kiváló minőségű és sokoldalú védőruha, amely tökéletesen megfelel a legmagasabb szabványoknak. Ez a zubbony garantálja a viselője biztonságát és védelmét minden környezetben. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a termék jellemzőit és az egyes szabványokat.

A zubbony elsődleges célja a kiváló láthatóság biztosítása, ezért jól látható minden irányból. Az eleje rövidebbre van szabva, hogy maximális mozgásszabadságot nyújtson, míg a hosszabb hátsó rész védi a derekat. Ez a kialakítás lehetővé teszi a kényelmes és hatékony munkavégzést.

A zubbony két mellkas zsebbel és két hosszában szabott, rejtett deréknál elhelyezett zsebbel rendelkezik, így elegendő helyet biztosít a szükséges eszközök tárolására. Emellett ID kártyatartó, belső zseb és mobil tartó is található rajta, ami további praktikusságot nyújt.

A zubbony biztonságát rejtett cipzárral zárható, így megakadályozza a véletlen kinyílást vagy elszakadást. A szennyeződésnek kitett területeken sötét kontrasztanyag betétek találhatók, amelyek nemcsak esztétikusak, de segítenek megelőzni a szikrák bejutását is, növelve ezzel a viselő biztonságát.

A jó láthatóságot az 50 mm széles fényvisszaverő csíkok biztosítják, amelyek fokozzák a láthatóságot és elősegítik a munkavállalók biztonságát a rossz fényviszonyok között is.

A Multinorm zubbony véd a folyékony vegyszerekkel szemben, a szabványban meghatározott mértékig. Ennek köszönhetően a viselője biztonságban érezheti magát a vegyi anyagokkal szembeni expozíció során.

Ez a zubbony iparilag mosható, és megfelel az EN ISO 15797 szabványnak, amely garantálja a hosszú élettartamot és a könnyű tisztíthatóságot. A termék anyaga Öko-Tex®100 minősítésű, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaz káros anyagokat, és biztosítja a felhasználó egészségét és kényelmét.

 

A Multinorm zubbony megfelel a következő szabványoknak:

 • EN ISO 15797 Iparilag mosható
 • EN 13034 PB [6]: Ez a szabvány az anyag ellenállását jellemzi a folyékony kemikáliákkal szemben.
 • EN ISO 20471: Ez a szabvány a láthatóságot szabályozza, és a zubbony ezen szabvány szerint a második vagy harmadik osztályba tartozik a méretétől függően.
 • IEC 61482-2: Ez a szabvány az elektromos ív hőhatásait szabályozza, és a zubbony első osztályba tartozik.
 • EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E3, F1: Ez a szabvány a hő- és lángállóságot szabályozza, és a zubbony különböző osztályokba sorolható az egyes paraméterek szerint.
 • ATPV: 11,0 cal / cm², HAF: 82,0%: Ezek a paraméterek a zubbony elektromos ív elleni védelmét jellemzik.
 • EN ISO 11611: Ez a szabvány a hegesztéstechnikával összefüggő munkáknál alkalmazott védőruházat követelményeit írja elő, és a zubbony első osztályba tartozik.
 • EN 1149-5: Ez a szabvány az elektrosztatikus kisülések elleni védelmet szabályozza, és a zubbony megfelel ennek a szabványnak.

A Multinorm zubbony tehát kiváló választás a biztonságra és a kényelemre törekvő szakemberek számára. Biztos lehet benne, hogy ez a termék megfelel a legmagasabb szabványoknak és hosszú távon megvédi Önt a különböző veszélyekkel szemben.

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

A Multinorm zubbony mosási utasításai a következők: 

A zubbonyt 60 °C-on moshatja. Ne használjon fehérítőszert, mivel ez károsíthatja a zubbony anyagát és a szabványoknak való megfelelőségét. Alacsony hőfokon szárítsa. Ajánlott a szárítógépben történő szárítás, de kerülje a magas hőmérsékletet, mert ez károsíthatja az anyagot és a védő tulajdonságokat. Nem szükséges vasalni. Ne vegytisztítsa. Az anyag és a védő tulajdonságok megőrzése érdekében kerülje a vegyszerekkel való tisztítást.

Fontos megjegyezni, hogy a zubbony iparilag mosható, így a fent említett mosási utasítások betartása hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt biztosít a terméknek. A megfelelő mosás és ápolás révén a Multinorm zubbony mindig készen áll a munkavégzésre, és megfelel a szigorú szabványoknak.

 • Cikkszám
  4087-1514-3389
Webáruház készítés