Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekMultinorm zubbony INHERENS 4089-1513-5389

Multinorm zubbony INHERENS 4089-1513-5389
 • Multinorm zubbony INHERENS 4089-1513-5389
95 171 Ft + ÁFA = 120 867 Ft


Multinorm zubbony INHERENS 4089-1513-5389

 

40% modakril, 24% FR viszkóz, 20% poliészter, 10% pamut, 4% aramid, 2% antisztatikus, kettős szövésű, égésgátló, antisztatikus, 310 g/m²

Ez a zubbony egy tökéletes választás, ha az olaj-, szennyeződés- és víztaszító tulajdonságokra van szükséged. A termék kifejezetten robusztus és tartós, így kiválóan ellenáll a különböző környezeti hatásoknak.

Az előre hajlított ujjak és az elütő színű vállrészek nagyobb mozgásszabadságot biztosítanak, miközben a stílusos megjelenést is fokozzák. A magas gallér cipzárral könnyen állítható, és extra védelmet nyújt a nyak és az arc számára. A D-gyűrű lehetőséget ad különböző eszközök és tartozékok könnyű hozzáférésére.

A zubbony fő zárása egy rejtett, robosztus egyirányú fém cipzár, amelyet előlapján rejtett fém nyomógombok egészítenek ki. A mellzseb D-gyűrűvel és a fedett cipzárral ellátott mellzsebek további tárolási lehetőséget biztosítanak. A fedett oldalzsebek rejtett fém gombokkal záródnak, így biztonságban tarthatod a kisebb tárgyakat.

A zubbony meghosszabbított hátrésszel rendelkezik, ami védelmet nyújt a derék és a hátsó területek számára. Az állítható szegély tépőzárral és az állítható ujjvég tépőzárral könnyedén testre szabható és biztosítható a kényelmes illeszkedés.

A vállakon elhelyezett fényvisszaverők és a lángálló fényvisszaverő szalagok dupla varrással varrva extra biztonságot és láthatóságot nyújtanak a sötétben vagy rossz látási viszonyok között.

Ez a zubbony megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, és tartalmazza a külső tanúsító címkéket, amelyek igazolják a kiváló teljesítményt és védelmet. Női változata is rendelhető, a termék kódja 4969

Ez a termék Öko-Tex®100 minősítéssel rendelkező anyagból készül, amely biztosítja, hogy a termék egészséges és környezetbarát.

 

A zubbony megfelel az alábbi szabványoknak:

 • EN 1149-5: Az elektrosztatikus kisülés elleni védelem szabványa. Ez a zubbony megfelel ennek a szabványnak, és hozzájárul a statikus töltések elvezetéséhez.
 • EN ISO 20471: Magas láthatósági ruházat szabványa. Ez a zubbony tanúsítvánnyal rendelkezik ennek a szabványnak megfelelően. XS és S méretekben 2. osztályba, míg M mérettől felfelé 3. osztályba tartozik, ami magasabb láthatóságot és biztonságot biztosít.
 • RIS-3279-TOM: A vasúti alkalmazásokhoz megfelelő szabvány a magas láthatósági narancssárga ruházatra. A 2. és 3. osztályú narancssárga zubbonyok megfelelnek ennek a szabványnak, így biztosítva a vasúti alkalmazásokban való viseléshez szükséges követelményeket.
 • EN ISO 11612: Hő- és lángálló ruházat szabványa. Ez a zubbony megfelel ennek a szabványnak A1, A2, B1, F1, E1 és E1 besorolásokkal, ami azt jelenti, hogy kiváló védelmet nyújt a hőhatásokkal és lánggal szemben.
 • EN ISO 11611: Hő- és lángálló hegesztőruházat szabványa. Ez a zubbony 1. osztályú A1+A2 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely biztosítja a hatékony védelmet a hegesztéshez kapcsolódó veszélyek ellen.
 • IEC 61482-2: Az elektromos ív veszélyével szembeni védelem szabványa. Ez a zubbony 1. osztályú tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy hatékony védelmet nyújt az elektromos ív okozta veszélyek ellen.
 • ATPV: 11,9 cal/cm², HAF: 79,3%, LOI: 29,6%: Az ATPV érték a zubbony által nyújtott hővédelmet jelzi, míg a HAF érték az energia elnyelésére szolgál. Az LOI (Leállási oxigénindex) pedig a lángterjedésre vonatkozó információt szolgáltat.
 • EN 13034 PB [6]: Folyadékpermet elleni védelem szabványa.

 

Ez a zubbony egy igazán megbízható választás, amely biztosítja a láthatóságot, hő- és lángállóságot, valamint védelmet a statikus elektromosság és folyadékpermet ellen. Bízhat a magas minőségben és a kiváló teljesítményben.

 

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

A mosási utasítások: 60 °C-on mosható. Nem szabad fehéríteni. Alacsony hőfokon szárítható szárítógépben.

Nem szükséges vasalni. Nem szabad vegytisztítani.

 

INHERENS

Az INHERENS minőségű anyag  az úgynevezett beépített tulajdonságú szövetek közé tartozik, ami azt jelenti, hogy a lángálló tulajdonságok be vannak építve az anyag száláiba. Ez az anyag tartós, könnyű és kényelmes. A lángálló tulajdonságok nem külső kezeléssel vagy bevonattal érik el, hanem a szövet összetételében benne vannak. Ez biztosítja, hogy a lángálló tulajdonságok hatékonyak maradjanak a ruhadarab teljes élettartama során, akár többszöri mosás vagy hosszú ideig tartó használat után is. Emellett az beépített tulajdonságú lángálló anyagokat gyakran kényelmesnek találják, mivel jobb légáteresztő képességgel és nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkeznek a kezelt anyagokhoz képest.

 

 • szín
  narancssárga/sötétkék 5389
  Cikkszám
  4089-1513-5389
Webáruház készítés