Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekÖv (heveder, gumírozott) 4004-0000-9900

Öv (heveder, gumírozott) 4004-0000-9900
6 065 Ft + ÁFA = 7 703 Ft

Öv (heveder, gumírozott) 4004-0000-9900

Ez a Blaklader öv egy lenyűgözően magas minőségű termék, amely kifejezetten a munkások igényeinek kielégítésére lett tervezve. Tudjuk, hogy a kemény fizikai munka nem mindig könnyű, ezért az övünk tökéletes kombinációja a tartósságnak és a kényelemnek, hogy te is kényelmesen dolgozhass.

 

Az öv anyaga 100% poliészter, ami garantálja a hosszú élettartamot és a szennyeződések, szakadások és kopás elleni védelmet. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a gyakori használat és a munka során keletkező piszok miatt, mert az övünk kiállja a próbát és hosszú távon is hű társad lesz.

 

Szélessége 4 cm, amely optimális méretet biztosít a kényelem érdekében. Ráadásul a hossza 130 cm de ne aggódj, mert az övünk mérete állítható. Ez azt jelenti, hogy könnyen testre szabhatod az övet az egyéni igényeidnek megfelelően. Nem kell többé aggódnod az öv szorossága vagy lazasága miatt, mert teljesen beállíthatod úgy, ahogy neked a legkényelmesebb.

 

A fém csat az övünk egyik kiemelkedő tulajdonsága. Erős és biztonságos rögzítést biztosít, így semmilyen kétség nem merülhet fel a kiengedés vagy az öv meglazulása miatt. Mindig biztos lehetsz benne, hogy  stabilan a helyén marad, még a legintenzívebb munkavégzés közben is.

 

Összességében a Blaklader öv egy rendkívül hasznos és megbízható eszköz a kemény fizikai munkát végző munkások számára. Nem csak tartós és ellenálló a szennyeződésekkel és kopással szemben, hanem a kényelmedre is odafigyelünk. Mert hisszük, hogy te megérdemled a legjobbat.

 

És ami a tisztítást illeti, ne aggódj! Az övünk könnyen kezelhető és könnyen tisztán tartható.

  • Csak kézi mosást javaslunk, de semmilyen fehérítőt, szárítógépet, vasalót vagy vegytisztítást nem igényel. Így időt és energiát takaríthatsz meg a tisztítással kapcsolatban, és inkább arra fókuszálhatsz, ami igazán számít: a munkádra.

 

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vásárold meg a Blakladerövet, és tapasztald meg a minőséget és a kényelmet, amire mindig is vágytál a munkavégzés során. Rá fogsz döbbenni, hogy hogyan segíti ez az öv abban, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból. Ne habozz, rendeld meg most, és garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni!

  • Cikkszám
    4004-0000-9900
Webáruház készítés