Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekPOLIAMID

POLIAMID

A poliamid egy rendkívül népszerű és sokoldalú szintetikus textil anyag, amelyet széles körben használnak munkaruházatokban. Ez az anyag kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a tartóssághoz, a kényelemhez és a funkcionalitáshoz.

 

A poliamid anyagot polimerláncokból állítják elő, amelyeket kémiai folyamatokkal erősítettek. Az ilyen típusú anyag rendkívül tartós és kopásálló, ami azt jelenti, hogy hosszú élettartamú és ellenálló munkaruházatot eredményez. Az anyag ellenáll a szakadásnak és a deformációnak, így akár kemény munkakörnyezetben is megbízható védelmet nyújt.

 

A poliamid anyag nagy húzószilárdsággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nagy terhelésnek képes ellenállni anélkül, hogy elveszítené rugalmasságát vagy formáját. Ez különösen fontos munkavállalók számára, akik kemény fizikai munkát végeznek vagy hosszabb ideig vannak kitéve igénybevételnek. Az anyag ellenáll az ismétlődő mozdulatokból adódó feszültségnek, ami kényelmet és tartósságot biztosít.

 

A poliamid anyag lélegző tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy engedi a levegő áramlását a ruházatban. Ez különösen fontos hosszabb munkavégzés során vagy meleg környezetben, amikor a viselő számára a kényelem és a szellőzés elengedhetetlen. Az anyag gyorsan szárad és nem tartja vissza a nedvességet, így a munkavállaló száraz és komfortos marad.

 

Ezenkívül a poliamid anyag ellenáll a foltoknak és a szennyeződéseknek. Az anyag sima felülete nehezen fogadja be a folyadékokat és a piszkot, így könnyebb tisztán tartani és fenntartani a ruházat megjelenését hosszú távon.

 

A poliamid anyag könnyű és könnyen kezelhető. A ruházatban könnyen rugalmas és nem korlátozza a mozgásszabadságot. Az anyag gyorsan szárad, így gyorsan készen áll a következő használatra.

 

A poliamid anyag sokoldalúsága miatt széles körben alkalmazzák munkaruházatban. Az anyag könnyen kezelhető és ellenálló, ami lehetővé teszi, hogy különböző munkakörnyezetekben és ágazatokban használják. Legyen szó ipari munkáról, szolgáltató szektorról vagy egészségügyről, a poliamid anyag biztosítja a szükséges védelmet és kényelmet a munkavállalók számára.

  • Cikkszám
    1117
Webáruház készítés