Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletek



High Vis vastag esőnadrág, lélegző 1302-2003-5500

High Vis vastag esőnadrág, lélegző 1302-2003-5500
  • High Vis vastag esőnadrág, lélegző 1302-2003-5500
  • High Vis vastag esőnadrág, lélegző 1302-2003-5500
32 544 Ft + ÁFA = 41 331 Ft
szín:

High Vis vastag esőnadrág, lélegző 1302-2003-5500

100% poliészter, PU bevonattal, szélálló és vízálló, lélegző, 240g / m²

Ismerkedj meg a Blaklader jólláthatósági esőnadrággal, amely a tökéletes választás a szélvédett és esős napokra! Ez a nadrág nem csak kivételesen praktikus, hanem szemet gyönyörködtetően stílusos is. Engedd meg, hogy részletesen bemutassam neked ezt a fantasztikus terméket, és garantálom, hogy nem tudsz majd ellenállni annak a vágyadnak, hogy azonnal megvásárold!

 

A Blaklader jólláthatósági esőnadrág 100% poliészter anyagból készül, amely PU bevonattal van ellátva. Ez az anyagkombináció nem csak rendkívül tartós, de vízálló és szélálló tulajdonságokkal is bír, így garantáltan szárazon és komfortosan maradsz még a legzordabb időjárási körülmények között is. A nadrág 240g/m² vastagságú, ami ideális kombináció a könnyűség és a tartósság szempontjából.

 

A Blaklader jólláthatósági esőnadrág igazán kiemelkedik a tömegből azzal, hogy teljes mértékben lélegző. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod a túlmelegedés miatt, mert a nadrág segít megőrizni testhőmérsékletedet, miközben védelmet nyújt a nedvességgel szemben. Ez különösen fontos akkor, amikor nehéz fizikai munkát kell végezned, hiszen ebben a nadrágban mindig kényelmesen és hűvösen érezheted magad.

 

A Blaklader jólláthatósági esőnadrág praktikus részletekkel van ellátva, hogy még könnyebbé tegye a használatát. A lábszáron térdig érő, vízhatlan cipzár található, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén fel- és levenned a nadrágot. Ez nem csak időt takarít meg, hanem kényelmet is biztosít.

 

A Blaklader jólláthatósági esőnadrág különleges figyelmet fordít a tartósságra. A térdén megerősített anyaggal rendelkezik, így még a legnehezebb munkafeltételek mellett is kiváló védelmet nyújt. Emellett vízálló zsebekkel is rendelkezik, így értékeid biztonságban maradnak a nedvességtől. Az állítható boka méret lehetővé teszi, hogy a nadrágot pontosan a te igényeidre szabhasd, míg a keresztbe szabott gumírozott nadrágtartó biztosítja, hogy a nadrág mindig a helyén maradjon, és ne csússzon le.

 

Az egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága ennek a Blaklader nadrágnak az, hogy megfelel az

  • EN ISO 20471 szabványnak. Ez egy olyan nemzetközi szabvány, amely a jólláthatóságot és a biztonságot szabályozza a munkaruházatban. Ez a nadrág a 2. osztályú tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kiemelkedő védelmet nyújt a láthatóság terén.
  • EN ISO 20471 szabvány kombinációs tanúsítással is rendelkezik, így biztos lehetsz benne, hogy ez a nadrág minden szempontból megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak.
  • EN 343 3.1 osztályú szabványnak is. Ez a szabvány a vízállóságot és a lélegző képességet szabályozza. Tehát nem kell aggódnod az eső miatt, mert ez a nadrág garantáltan szárazon tart, miközben megőrzi a kényelmet és a lélegzőséget.

 

 

40 °C No bleaching No tumble-drying No ironing No dry-cleaning

A Blaklader jólláthatósági esőnadrág további előnye, hogy könnyen karbantartható.

  • Csak 40 °C-on mosható, nem szabad fehéríteni, nem szárítógépben szárítható, nem vasalható és nem szabad vegytisztítani.

 

Ezáltal hosszú élettartamot biztosít számodra, így sokáig élvezheted a kiváló minőséget és a védelmet, amit ez a nadrág nyújt.

 

Összességében a Blaklader jólláthatósági esőnadrág egy olyan termék, amit igazán nem szeretnél kihagyni. A kiváló minőségű anyagokból és a praktikus részletekből adódóan ez a nadrág a legjobb választás a nehéz fizikai munkát végzőknek. A szélállóság, vízállóság és a lélegzőség kombinációja biztosítja a maximális kényelmet és védelmet minden időjárási körülmény között.

 

Ne habozz tovább, szerezz be egy Blaklader jólláthatósági esőnadrágot még ma, és garantálom, hogy nem fogsz csalódni! Élvezd a tökéletes illeszkedést, a tartósságot és a stílusos megjelenést, amit ez a nadrág kínál. Legyen a következő munkaruhád a Blaklader jólláthatósági esőnadrág, és légy felkészült bármilyen kihívásra!

  • szín
    piros 5500
    Cikkszám
    1302-2003-5500
Webáruház készítés