Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletek



Rövidnadrág 4 irányú sztreccs 1988-1644-8699

Rövidnadrág 4 irányú sztreccs  1988-1644-8699
  • Rövidnadrág 4 irányú sztreccs  1988-1644-8699
46 060 Ft + ÁFA = 58 497 Ft
szín:

Rövidnadrág 4 irányú sztreccs 1988-1644-8699

 

93% poliamid, 7% elasztán, Dobby, vízlepergető kivitel, 4 irányban nyúló sztreccs, 295 g / m² 

 

Örömmel mutatjuk be Önöknek a legújabb fejlesztésű Blaklader rövidnadrágot, mely a 1987-es modell lengőzsebes változata. Egyedülálló tulajdonságaival és stílusos kialakításával kitűnik a többi termék közül. Ez a divatos és elegáns szabású nadrág minden igényt kielégít, legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységekről.

Ez a különleges Blaklader rövidnadrág a legmodernebb szövési technológia felhasználásával készült, hogy egy olyan vékony, ugyanakkor rendkívül erős anyagot hozhassunk létre, amely kiváló minőséget és tartósságot garantál. A 4 irányban nyúló sztreccs anyag kényelmes és könnyed viseletet biztosít, így a nadrág tökéletes választás minden olyan helyzetben, ahol fontos a mozgásszabadság és a komfort.

Praktikus kialakításával is lenyűgözi viselőjét. Két hasított oldalzseb és folt farzsebek biztosítják a szükséges tárolóhelyet kisebb eszközök vagy személyes tárgyak számára. Emellett mindkét lábszáron további különböző funkciót ellátó zsebek találhatók, amelyek további tárolókapacitást és könnyű hozzáférést biztosítanak.

Alapanyaga kevert szálú sztreccs anyag, amely garantálja a hosszú élettartamot és az ellenálló képességet, még a vékonyabb alapanyag ellenére is. Ez a kiváló minőségű anyag kifejezetten úgy lett tervezve, hogy megfeleljen a mindennapi használat igényeinek, és tartós viseletet biztosítson a legkülönbözőbb körülmények között.

Fontos megjegyezni, hogy a Blaklader rövidnadrág alapanyaga Öko-Tex® 100 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az anyag teljes mértékben megfelel az egészség- és környezetvédelmi szabványoknak. Ez a minősítés garantálja, hogy a nadrág nem tartalmaz káros anyagokat, és biztonságosan viselhető bőrrel érintkezve is.

 

A mosási utasítások egyszerűek és könnyen követhetők

40 °C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

  •  Ajánlott 40 °C-os hőmérsékleten mosni, tilos a fehérítés, szárítógép használata, vasalás és vegytisztítás.

Ezek az utasítások biztosítják, hogy a nadrág tökéletes állapotban maradjon és megőrizze tulajdonságait hosszú távon.

 

Válassza a Blaklader rövidnadrágot, és tapasztalja meg a minőséget és a kényelmet egyedülálló stílusban. Ez a divatos és elegáns sztreccs anyagból készült nadrág tökéletes választás mindennapi viselésre és különleges alkalmakra is. Ne habozzon, rendelje meg még ma, és lépjen új szintre a ruházati kényelem és funkcionalitás terén!

  • szín
    sötétkék/fekete 8699
    Cikkszám
    1988-1644-8699
Webáruház készítés