Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletek



Galléros póló két színű 3324-1050-5699

Galléros póló két színű 3324-1050-5699
10 016 Ft + ÁFA = 12 721 Ft
szín:

Galléros póló két színű 3324-1050-5699

60% pamut, 40% poliészter, piké, 220 g / m²

Engedd, hogy bemutassam neked a stílus és praktikum tökéletes kombinációját! Ez a két színű galléros póló nem csak lenyűgözően jól néz ki, hanem kiváló minőségű anyagból készült, hogy hosszú távon is megőrizze frissességét és formáját. Hagyd, hogy elvarázsoljon és meggyőzzön, hogy ez a ruhadarab valóban kihagyhatatlan a ruhatáradból!

 

A póló 60% pamutból és 40% poliészterből készült, piké szövésű anyagból, ami az egyensúlyt teremti a kényelem és a tartósság között. A 220 g/m² súlyú anyag minősége kifinomult és masszív, így hosszú ideig élvezheted a póló kiváló tulajdonságait.

 

Az egységes ruházati cikkekbe való befektetés nem csak költséghatékony, de megadja a lehetőséget, hogy egységes arculattal tűnj ki a tömegből. Ez a két színű galléros póló kiválóan alkalmas azoknak, akik figyelmet fordítanak az összhangra és szeretik a tökéletesen összeillő ruházatot. A bordázott gallér, a megerősített nyak és vállvarratok pedig garancia arra, hogy a póló hosszú távon is kitűnő formában maradjon.

 

A póló számos színben elérhető, így könnyen kombinálható más ruhadarabokkal, például nadrággal vagy dzsekivel. Az összeállításod csak a képzeleted és stílusérzéked szabhat határt! Természetesen a hölgyeket sem hagyjuk figyelmen kívül! A női változatban is elérhető ez a póló, melynek termék kódja 3390.

 

Az anyag kiválasztásakor nagy hangsúlyt fektettünk a kényelemre és a színtartósságra. A pamut és poliészter kombinációja biztosítja a puhaságot és légáteresztő képességet, míg az anyag jó alakot és színtartósságot biztosít, így hosszú távon is büszkén viselheted a pólót.

 

Ráadásul az anyag Öko-Tex®100 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kíméletes az érzékeny bőrrel szemben, és biztonságosan viselheted anélkül, hogy aggódnod kellene az irritáció vagy allergiás reakció miatt.

 

 

60 ° C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Vasalás - közepes Száraz tisztítás - normál P

Az ápolása sem okoz nehézséget.

  • Egyszerűen mosd ki a pólót 60 °C-on. Nem kell fehérítenie, szárítógépbe tennie vagy vegytisztítást alkalmaznia. Vasaláskor közepes hőfokon érdemes ügyelni rá, hogy a póló mindig tökéletesen sima legyen.

 

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy stílusos és kényelmes legyél egyszerre! Vásárold meg most ezt a lenyűgöző két színű galléros pólót, és fedezd fel, milyen könnyedén tudsz kiemelkedni a tömegből, miközben tökéletes kényelmet és minőséget nyújt. Legyen része a ruhatáradnak, és tapasztald meg az önbizalom és stílus új szintjét!

  • szín
    piros/fekete 5699
    Cikkszám
    3324-1050-5699
Webáruház készítés