Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletek



UV védő galléros póló 3326-1051-9400

UV védő galléros póló 3326-1051-9400
12 997 Ft + ÁFA = 16 506 Ft
szín:

UV védő galléros póló 3326-1051-9400

100% poliészter, nedvesség elvezető hatás, "szagosodás" mentes BAMBOO szálak, UPF40 +, 155g/m2

Fedezd fel az újgenerációs, forradalmian új textiltípust! A 100% poliészterből készült termékünk lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek garantáltan megváltoztatják az öltözködési élményedet.

 

Az első dolog, amit érdemes megemlíteni, az a nedvesség elvezető hatás. Ezt az anyagot olyan high-tech technológiával készítették, amely lehetővé teszi, hogy a nedvesség villámgyorsan elpárologjon a testedről. Így soha többé nem kell aggódnod a kellemetlenül átnedvesedett ruhák miatt. Bármilyen aktív tevékenységet is végzel, ez a textil mindig szárazon tartja a bőrödet, hogy kényelmesebben érezd magad.

 

De ez még nem minden! Az egyik legkülönlegesebb tulajdonsága a "szagosodás" mentesség. A BAMBOO szálak hihetetlenül hatékonyan küzdenek a baktériumokkal, gombákkal és mikrobákkal szemben. A bambusz sajátossága, a "bamboo kun" nevű anyag, természetes módon képes elpusztítani ezeket az elszaporodó kellemetlen szagokért felelős kórokozókat. Tehát ne aggódj, a ruháid mindig frissek maradnak, még a legintenzívebb tevékenységek során is.

 

Az anyag UPF40+ védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen. Tehát nem csak kényelmes és funkcionális, hanem segít is megőrizni a bőrödet a nap káros hatásaitól. Mostantól könnyedén élvezheted a szabadban töltött időt anélkül, hogy aggódnod kellene a leégés miatt.

 

Az újfajta textilünk további előnye, hogy rendkívül könnyű és légáteresztő. Csak 155g/m2 súlyú, tehát szinte észrevétlenül simul a testedhez, miközben a levegő szabadon áramolhat rajta keresztül. Ez a kombináció tökéletes hőszabályozást biztosít, és hűvösen tart a legmelegebb időben is.

 

A mosási utasítások rendkívül egyszerűek és időtakarékosak.

  • Csak 40 °C-on moshatod, és semmilyen különleges kezelésre nincs szükség. Nincs fehérítés, szárítógép használata, vasalás vagy vegytisztítás. Egyszerűen kimoshatod a többi ruháddal, és már kész is vagy.

 

Eredetileg sportolók számára terveztük, de a fantasztikus tulajdonságainak köszönhetően egyre több területen terjed el. Képzeld el, mennyire kényelmes és praktikus lehet ez a ruházat a mindennapi életben, munkában vagy akár utazás közben is. Nem csak jó megjelenést biztosít, de az egész napos kényelmet is garantálja.

 

Nem veszíthetsz semmit, ha kipróbálod ezt az újfajta textilt. Fedezd fel a magad számára a tökéletes ruhadarabokat, amelyek megváltoztatják a ruhatáradról alkotott véleményedet. Hagyd, hogy a testet körülölelő szálfény ragyogása és a lenyűgöző tulajdonságok meggyőzzenek. Ne várj tovább, vásárold meg most!

  • szín
    szürke 9400
    Cikkszám
    3326-1051-9400
Webáruház készítés