Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletek



Két tónusú környakas póló 3379-1042-8599

Két tónusú környakas póló 3379-1042-8599
5 372 Ft + ÁFA = 6 822 Ft
szín:

Két tónusú környakas póló 3379-1042-8599

100% pamut 150gr/m2

Egyszerűen csodálatos környakas pólóval találkoztál! Engedd meg, hogy elmeséljem, miért érdemes neked is megszerezned ezt a lenyűgöző darabot.

 

A két tónusú környakas póló, amit most bemutatok, a tökéletes választás minden olyan személy számára, aki az igényesség és minőség mellett teszi le a voksát. E póló 100% pamutból készül, ami garantálja a puhaságot és a kényelmet viselése során. A 150gr/m2 anyagvastagság pedig pontosan azt az ideális egyensúlyt teremti meg, amely nemcsak tartósságot, hanem légáteresztő képességet is biztosít.

 

A hagyományos fazonú, kereknyakú póló azoknak ajánlott, akik ragaszkodnak a tiszta pamut alapanyaghoz. Az erősített váll- és nyakrésszel a póló még hosszabb ideig megőrzi eredeti formáját. Ezt a pólót nem kell óvni és kímélni, mert ellenáll a mindennapi használat és a sűrű mosások során jelentkező igénybevételeknek. Nem fog nyúlni, és hű társad lesz minden kalandod során. Az igazi munkás póló jellemzőit hordozza magán, így bízhatsz benne, hogy ez a ruhadarab hosszú távon kitart melletted.

 

A póló több színben is elérhető, hogy a saját stílusodhoz illeszkedjen. Ráadásul, ha szeretnéd, feliratozhatod vagy logózhatod is. Mindössze annyit kell tenned, hogy érdeklődsz kollégáinknál, és segítenek a további részletekkel kapcsolatban.

 

De még ennél is többet nyújt számodra. Az anyag Öko-Tex®100 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben biztonságos és környezetbarát. Így nem csak te érezheted jól magad ebben a pólóban, hanem környezetünk is hálás lesz, hogy kímélve lett.

 

Női változatban is elérhető a termék, így mindenki megtalálhatja a saját stílusát és méretét. A termék kódja 3479, tehát ne felejtsd el megjegyezni, ha a női változatot szeretnéd megrendelni.

 

 

60 °C No bleaching No tumble-drying Ironing - medium No dry-cleaning

A mosási utasítások egyszerűek és könnyen követhetőek.

  • A pólót 60 °C-on moshatod, fehéríteni és szárítógépben szárítani viszont tilos. Az vasalást közepes hőmérsékleten végezd, és nem szükséges vegytisztításra adnod.

 

Most pedig képzeld el, milyen fantasztikusan fogsz kinézni ebben a minőségi pólóban! Akár a hétköznapokban, akár a különleges alkalmakkor, ez a ruhadarab mindig stílusos megjelenést biztosít számodra. Kényelmes, tartós és egyedülálló - ez a póló minden szempontból tökéletes választás.

Ne várj tovább! Szerezd meg ezt a két tónusú környakas pólót még ma, és tedd emlékezetessé ruhatáradat!

  • szín
    világoskék/fekete 8599
    Cikkszám
    3379-1042-8599
Webáruház készítés