Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletek



Két tónusú galléros póló 3389-1050-8699

Két tónusú galléros póló 3389-1050-8699
11 056 Ft + ÁFA = 14 041 Ft
szín:

Két tónusú galléros póló 3389-1050-8699

 

60% pamut, 40% polieszter,  220g/m2

 

Az új két tónusú galléros pólónk mindent megtesz azért, hogy kiemelkedj a tömegből és a stílusod legyen a középpontban! Nem fogsz csalódni a minőségben és a kényelemben, amit ez a póló nyújt. Hagyd, hogy elvarázsoljalak a részletekkel!

 

Ez a póló  a Blaklader nevével fémjelzett minőségi anyagokból készült, hogy biztosítsa hosszú távú elégedettséged. A 60% pamut és 40% poliészter kombinációja az optimális kényelmet és tartósságot garantálja. Nem csak egy egyszerű póló, hanem egy valódi műalkotás, amely megtestesíti az igényességet és a stílust.

 

A galléros póló különleges erősített váll és nyakrésszel rendelkezik, ami nem csak vizuálisan vonzza a tekinteteket, hanem biztosítja a póló hosszú élettartamát és ellenállóságát. Felejtsd el a gyűrődéseket és a nyúlást, hiszen ez a póló csavarodás- és nyúlásmentes tulajdonságokkal rendelkezik. Akár intenzív fizikai munkát végzel, akár csak az utcán sétálsz, ez a póló mindig tökéletes választás lesz.

 

A póló alapanyaga kifejezetten színtartó, tehát nem kell aggódnod a fakulás miatt. Akár naponta mosod, a színe továbbra is vibráló és élénk marad. Nincs szükség különleges kezelésre vagy kímélő mosószerre, hogy megőrizze eredeti színét. Ez a póló azért lett tervezve, hogy mindennapi életed részévé váljon, és hosszú ideig tökéletes állapotban maradjon.

 

A 220 grammos anyagsűrűség garantálja a póló tartósságát és masszív jellegét. Akár nehéz munkafeltételek között dolgozol, akár csak egy aktív életet élsz, ez a póló mindig a társad lesz a kalandokban. Nem kell aggódnod, hogy hamar elkopik vagy megsérül, mert ez a póló készen áll az akcióra és a tartósságra.

 

Ráadásul az anyag Öko-Tex®100 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kizárólag a legszigorúbb egészségügyi és környezetvédelmi követelményeknek felel meg. A póló készítése során nincsenek káros anyagok vagy vegyszerek, így nyugodt szívvel viselheted.

 

 

60 ° C Nincs fehérítés Nincs vegytisztítás Vasalás - közepes Nincs szárítás

Mosási utasítások:

  • Mosd 60 °C-on, hogy a legjobb eredményt érd el. Ne fehérítsd, mert ez károsíthatja a póló anyagát. Kerüld a vegytisztítást, mert felesleges és káros lehet a pólóra nézve. Vasald közepes hőfokon, hogy a póló mindig tökéletesen sima legyen. Ne szárítsd gépben, mert ez befolyásolhatja a póló alakját és méretét.

 

Most pedig képzeld el, ahogy felhúzod ezt az elképesztő pólót. Azonnal érezni fogod a minőséget és az eleganciát. Bátran lépj ki a közömbösségből, és tűnj ki a tömegből ezzel a stílusos két tónusú galléros pólóval. Válaszd a tartósságot és a kiváló minőséget!

  • szín
    sötétkék/fekete 8699
    Cikkszám
    3389-1050-8699
Webáruház készítés