Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletek



Téli pilóta dzseki 4805-1900-9900

Téli pilóta dzseki 4805-1900-9900
38 020 Ft + ÁFA = 48 285 Ft

Téli pilóta dzseki 4805-1900-9900

 

70% poliészter, 30% pamut, twill, vízlepergető külső anyag, 230g/m²

Fedezze fel a Blaklader munkaruházati cég új csodáját, a műirha bélésű pilóta dzsekit, amely tökéletes választás lehet mindennapi, utcán viselt ruhadarabként is! Ez a dzseki nem csak rendkívül praktikus és tartós, de stílusos kialakításának köszönhetően a figyelem középpontjába helyezi viselőjét.

A tervezők gondoskodtak arról, hogy ez a dzseki minden részletében a legmagasabb minőséget képviselje. Magas gallérja nem csak divatos megjelenést kölcsönöz, hanem extra védelmet nyújt a hideg időjárás ellen. Az elöl található robusztus, műanyag cipzár könnyedén és simán záródik, így a dzseki egyszerűen fel- és levehető.

A Blaklader mérnökei mindig a felhasználók kényelmét tartják szem előtt, és ez a dzseki sem kivétel. Két mellzseb cipzárral, valamint puha polár anyaggal bélelt oldalsó zsebek biztosítanak elegendő tárolóhelyet a szerszámok és személyes tárgyak számára. Ezenkívül egy belső telefontartó zseb is rendelkezésre áll, hogy mindig kéznél legyen a kommunikációs eszköze.

A mozgás szabadsága érdekében a dzseki előre hajlított kabátujjakkal rendelkezik. Így könnyedén és kényelmesen mozoghat még a vastag és erős kabátban is. A derék- és mandzsettarész körkötött, bordázott és rugalmas passzéval készült, így tökéletesen illeszkedik a viselő derék- és csuklóméretéhez.

 

 

40 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Vasalás - alacsony Vegytisztítás - normál P

De ne feledkezzünk meg a tisztításról sem! A Blaklader mindig az egyszerűségre törekszik, és a dzseki tisztítása sem jelent problémát.

  • Egyszerűen dobja be 40 °C-ra állított mosógépbe. Nincs szükség fehérítésre, és ha szárítógépet használ, válassza az alacsony hőfokot. Vasalás esetén is csak alacsony hőfokot válasszon. A normál vegytisztítás problémamentesen elvégezhető.

 

Tehát ne habozzon tovább! Vásároljon most egy Blaklader műirha bélésű pilóta dzsekit, és élvezze a kényelmet, stílust és tartósságot egyetlen ruhadarabban!

  • szín
    fekete 9900
    Cikkszám
    4805-1900-9900
Webáruház készítés