Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekMultinorm lángálló nadrág INHERENS 1588-1512-3389

Multinorm lángálló nadrág INHERENS 1588-1512-3389
 • Multinorm lángálló nadrág INHERENS 1588-1512-3389
86 610 Ft + ÁFA = 109 995 Ft


Multinorm lángálló nadrág INHERENS 1588-1512-3389

 

44% modakril, 30% pamut, 20% FR poliamid, 5% aramid, 1% antisztatikus, ripstop, égésgátló, antisztatikus, 260 g/m²

Végre megtaláltad azt a tökéletes lángálló nadrágot, amire mindig is vágytál! A Multinorm lángálló nadrág INHERENS minden szempontból kivételes választás. Engedd meg, hogy részletesen bemutassam neked, hogy miért érdemes beszerezned ezt az lenyűgöző terméket.

 

Elsőként is, hadd emeljem ki a nadrág összetételét, mely 44% modakrilból, 30% pamutból, 20% FR poliamidból, 5% aramidból, valamint 1% antisztatikus anyagból áll. Ez a különleges összetétel garantálja a maximális védelmet és kényelmet. A 260 g/m²-os súlya könnyedén viselhető, anélkül, hogy bármi gátolná a mozgásodat.

 

Az elsődleges előnye ennek a nadrágnak az, hogy a szövet eredendően égésgátló (INHERENS). Ez azt jelenti, hogy a gyulladásgátló tulajdonságok már a szálakban megtalálhatóak, és nem csak különleges bevonattal vannak ellátva. Ezáltal hosszú távon is megőrzi hatékonyságát, így biztonságban érezheted magad bármilyen veszélyes környezetben.

 

A lángálló nadrágunk további előnye, hogy CORDURA® / Kevlar® / Protal® megerősített térdvédő zsebpanelekkel rendelkezik. Ezek a panelek extra védelmet nyújtanak a térdnek, hogy minden helyzetben biztonságban legyél. Emellett számos okos zseb megoldást kínálunk, amelyek a minősítési szabványoknak is megfelelnek. Tudjuk, hogy fontosak a tárolási lehetőségek, ezért a nadrágunk tervezésekor ezt is szem előtt tartottuk.

 

A tartósság és hosszú élettartam szempontjából a Ripstop anyagunk kiváló választás. Ez a csúcsminőségű anyag ellenáll a szakadásoknak és kopásnak, így a nadrágod hosszú ideig tökéletes állapotban marad. Az anyagunk Öko-Tex® 100 minősítéssel rendelkezik, ami biztosítja, hogy környezetbarát és egészséges anyagot viselsz.

 

A Multinorm lángálló nadrág INHERENS nem csak a kiváló anyagösszetételével és tartósságával ragyog, hanem számos szabványnak is megfelel. Engedj meg, hogy röviden bemutassam neked ezeket a szabványokat, amelyek garantálják a lángálló nadrágunk minőségét és megbízhatóságát:

 • EN ISO 15797: Ez a szabvány a mosási tulajdonságokat szabályozza, ami azt jelenti, hogy a nadrágunk könnyen mosható és tartja alakját akár 60 °C-os hőmérsékleten. 

 • EN 1149-5: Ez a szabvány a szövetek elektrosztatikus feltöltődésének ellenállóságát ellenőrzi. 

 • EN ISO 20471, 2. osztály: Ez a szabvány a láthatóságot és a fényvisszaverő képességet szabályozza. 

 • EN ISO 11612: Ez a szabvány a hő és lángállóságot ellenőrzi. 

 • EN ISO 11611: Ez a szabvány a hegesztéssel kapcsolatos védőruházatot szabályozza. 

 • IEC 61482-2: Ez a szabvány az elektromos ívhatásoktól nyújt védelmet. 

 • EN 13034: Ez a szabvány a vegyi anyagok elleni védelmet szabályozza. Nadrágunk PB [6] minősítéssel rendelkezik.

 • EN 14404:2004+A1:2010: Ez a szabvány a térdvédőket szabályozza. A nadrágunkhoz a 4027 és 4057 térdvédő kompatibilis.

 

Ahogy láthatod, a nadrág minden szempontból kivételes választás. Magas minősége, tartóssága és a számos szabványnak való megfelelése garantálja a biztonságodat a munkavégzés során. Ne feledd, hogy rendelkezésre áll a női (7189változat is, így mindenki megtalálhatja a tökéletes nadrágot.

 

60 °C Nincs fehérítés Szárítógépben - alacsony Nincs vasalás Nincs vegytisztítás PRO zuhanó

Nem kell aggódnod a kezelése miatt, mert rendkívül egyszerű és praktikus. Engedd meg, hogy elmagyarázzam a kezelési utasításokat, hogy teljes mértékben kihasználhasd ennek a lenyűgöző terméknek az előnyeit.

 • A nadrág mosható 60 °C-os hőmérsékleten, ami lehetővé teszi a hatékony és alapos tisztítást. 
 • A szárítás során egyszerűen tedd a nadrágot a szárítógépbe, de válassz alacsony hőfokot. 
 • Nem szükséges vasalnod a lángálló nadrágot, így időt és energiát spórolhatsz meg. 
 • Nincs szükség vegytisztításra sem.

Egyszerűen kövesd a fent említett mosási és szárítási utasításokat, és nadrágod mindig friss és készen áll a használatra.

 

Ne habozz tovább, tedd meg a következő lépést az optimális védelem felé, és szerezd be ezt a Multinorm lángálló nadrágot ! A biztonság és a kényelem mindig előnyben kell legyen, és ez a nadrág minden igényedet kielégíti. Rendeld meg most, és tapasztald meg magad, hogy milyen lenyűgöző terméket kínálunk!

 

 • Cikkszám
  1588-1512-3389
Webáruház készítés