Kategóriák

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT

MÉRETTÁBLÁZAT PDF

 

VIDEÓ A MÉRETEZÉSHEZ

ANYAGOK

anyagok

Közvetlen kapcsolat

Székely Gábor

mobil: +36-30-280-1742

e-mail: gabor.szekely@4hend.hu

Kreiss István

mobil: +36-70-332-3000

e-mail: istvan.kreiss@4hend.hu

 

 

Házhozszállítás

Termék részletekMultinorm lángálló télikabát INHERENS 4069-1513-5389

Multinorm lángálló télikabát INHERENS 4069-1513-5389
 • Multinorm lángálló télikabát INHERENS 4069-1513-5389
113 886 Ft + ÁFA = 144 635 Ft


Multinorm lángálló télikabát INHERENS 4069-1513-5389

40% modakril, 24% FR viszkóz, 20% poliészter, 10% pamut, 4% aramid, 2% antisztatikus, kettős szövésű, égésgátló, antisztatikus, 310 g/m²

Köszönjük érdeklődését a webshopunkban található Multinorm téli kabát iránt! Ez a kiváló minőségű kabát a legmagasabb szabványoknak megfelelően lett tervezve, hogy minden igényt kielégítsen extrém és megerőltető munkakörülmények között is.

A kabát számos jellemzővel rendelkezik, amelyek a funkcionalitást és a biztonságot szolgálják. Először is, a kabát minden irányból látható, még lehajolva is, így biztosítva a kiváló láthatóságot a munkaterületen. Ezenkívül könnyen hozzáférhető zsebek találhatók rajta, amelyek kényelmesen elférnek minden szükséges eszközt. A kabát kényelmes illeszkedést biztosít, és tartós anyagból készült, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen.

A paplan bélés révén a kabát melegen tart a hideg téli napokon, és a sötét színmezők a nagy szennyeződésnek kitett részeken extra védelmet nyújtanak. A kabát olaj-, szennyeződés- és víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik, így azokban a munkakörülményekben is megbízható védelmet nyújt, ahol folyadékok vagy egyéb szennyező anyagok vannak jelen.

A külső tanúsító címkék biztosítják, hogy a kabát megfeleljen a szükséges előírásoknak és szabványoknak. A polár bélésű gallér és a magas gallér cipzárral további védelmet és kényelmet nyújtanak. A gombok lehetővé teszik a kapucni rögzítését (külön megvásárolható), és a kivehető ID-zseb égésgátló ruhákhoz különösen praktikus.

A kabát robosztus rejtett egyirányú fém cipzárral és előlapon található rejtett fém nyomógombokkal rendelkezik. További tárolási lehetőséget biztosítanak a mellzsebek fülekkel és rejtett fém cipzárral, valamint a beépített zseb füllel és a belső tépőzáras zseb. A belső telefonzseb lehetővé teszi a telefon biztonságos tárolását.

A kabát meghosszabbított háta extra védelmet nyújt a hát alsó részének, és az állítható szegéllyel és ujjvéggel könnyen testre szabható. A lángálló fényvisszaverő szalagok dupla varrással vannak rögzítve a kabáton, így maximális láthatóságot biztosítanak még sötét környezetben is.

Ez a Multinorm téli kabát egy ideális választás a munkavállalók számára, akik extrém körülmények között dolgoznak, mivel kombinálja a kényelmet, a tartósságot és a fokozott biztonságot. Vásároljon most a webshopunkban, és élvezze a kiváló minőséget és védelmet, amelyet ez a kabát nyújt!

A zubbony megfelel az alábbi szabványoknak:  

 • EN 1149-5: Ez a szabvány az elektrosztatikus kisülések elleni védelmet biztosítja. A ruházat anyaga elektrosztatikus kisülések elleni védelmet nyújt.

 • EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E1, F1: Ez a szabvány a hő- és lángállóságot szabályozza. Az "A" jelölés a hővezetéstől és sugárzástól nyújt védelmet, a "B" jelölés a folyadékoktól való védelmet, a "C" jelölés a gázoktól való védelmet, az "E" jelölés az elektromos ív elleni védelmet, az "F" jelölés pedig a szikrázás és a felszíni gyulladás elleni védelmet jelenti.

 • EN ISO 11612 A1, A2, B1, C1, E3, F1: Ez a szabvány hasonló a fent említett szabványhoz, de kiegészítve az "E3" jelöléssel, amely a magasfeszültségű ív elleni védelmet jelenti.

 • EN ISO 11611: Ez a szabvány a hegesztési és hasonló munkafolyamatok során használt ruházatot szabályozza. Az "A1" és "A2" jelölés a hegesztési védettséget jelzi, és az "1" osztály az alacsonyabb szintű védelmet jelenti.

 • EN ISO 20471: Ez a szabvány a láthatósági ruházatot szabályozza. Az "XS-L" jelölés a ruházat méretét jelzi, a "2" osztály magasabb láthatóságot jelent, míg az "XL->" jelölés a nagyobb méretű ruházatot takarja, amelynek szintén magasabb láthatósági osztálya van.

 • RIS-3279-TOM: Ez a szabvány az angol vasúti iparág által meghatározott követelményeket tartalmazza a láthatósági ruházatra. A 2. kiadás a 2. és 3. osztályú narancssárga ruházatot igazolja.

 • IEC 61482-2: Ez a szabvány az elektromos ív elleni védőruházatot szabályozza. A "2" osztály a közepes energiaigényű ív elleni védelmet jelenti.

 • EN 13034 PB [6]: Ez a szabvány a vegyi anyagok elleni védelmet szabályozza. A "PB" jelölés védettséget nyújt a folyadékokkal szemben, és a "[6]" jelölés magasabb szintű védelmet jelent.

Az ATPV (Arc Thermal Performance Value) érték azt jelzi, hogy a ruházat mennyi hőenergiát képes blokkolni per másodpercben, és az 43,0 cal/cm² érték a kabát meghatározott teljesítményét jelzi.

Az "EN 342 együtt 1869-1514" és "EN 342 együtt med 1869-1513" szabványok a hideg időjárási körülményekre vonatkoznak, és a ruházat hőszigetelésének és lélegző képességének szabványosított tesztelését írják le.

 

40 ° C Nincs fehérítés Nincs szárítógép Nincs vasalás Nincs vegytisztítás

A kabát mosási utasításai a következők:

Mosás hőmérséklete: Maximum 40 °C. A fehérítés nem javasolt. Ne szárítsa a kabátot szárítógépben. Ne vasalja a kabátot. A vegytisztítás nem ajánlott. Kerülje a vegyszerek, oldószerek vagy a száraz tisztítás módszerét.

 

Fontos, hogy betartsa ezeket a mosási utasításokat, hogy megőrizze a kabát minőségét és teljesítményét.

 • szín
  narancssárga/sötétkék 5389
  Cikkszám
  4069-1513-5389
Webáruház készítés